in , ,

Jeffrey Epstein wilde zijn penis bevriezen en ‘het menselijk ras bezwangeren met zijn dna’

dna 1564700636
ede1234 / Pixabay

Pedofiele miljardair Jeffrey Epstein hoopte de mensheid te voeden met zijn DNA door vrouwen op zijn boerderij in New Mexico te impregneren, volgens een verontrustend rapport.

De beschuldigde kinderhandelaar is geobsedeerd door ‘transhumanisme’ – het concept dat technologie mensen kan helpen de beperkingen van hun sterfelijke lichaam te overstijgen.

Epstein was zo gefascineerd door het idee, dat hij zijn verlangen besprak om zijn hoofd en penis cryogeen ingevroren te hebben.

De rijke financier wordt beschuldigd van het seksueel misbruiken van tientallen minderjarige meisjes in de vroege jaren 2000. Een rechter wees eerder deze maand borgtocht af en oordeelde dat hij waarschijnlijk het land zou ontvluchten als hij zou worden vrijgelaten. De rechter waarschuwde ook dat Epstein een gevaar voor het publiek is vanwege zijn ‘onbeheersbare’ aandrang om kinderen te verkrachten.

Breitbart.com rapporteert: Volgens de New York Times besprak de financier zijn plan om vrouwen gedurende het jaar met verschillende wetenschappers te impregneren. Volgens de kranten is er geen bewijs dat zijn plannen ooit in gang zijn gezet:

De visie van de heer Epstein weerspiegelde zijn langdurige fascinatie voor wat bekend staat als transhumanisme: de wetenschap van het verbeteren van de menselijke bevolking door technologieën zoals genetische manipulatie en kunstmatige intelligentie. Critici hebben transhumanisme vergeleken met een moderne versie van eugenetica, het discredietveld van het verbeteren van het menselijk ras door gecontroleerd fokken.

Interviews met meer dan een dozijn van zijn kennissen, evenals openbare documenten, laten zien dat hij dezelfde tactiek gebruikte om zijn weg te vinden in een elite wetenschappelijke gemeenschap, waardoor hij zijn interesses in eugenetica en andere randgebieden zoals cryogenica kon nastreven.

Een aanhanger van het transhumanisme zei dat hij en de heer Epstein de interesse van de financier in cryogenica bespraken, een onbewezen wetenschap waarin de lichamen van mensen worden bevroren om in de toekomst weer tot leven te worden gebracht. Mr. Epstein vertelde deze persoon dat hij wilde dat zijn hoofd en penis bevroren zouden worden.

De advocaten van Epstein wilden geen commentaar geven op het Times-rapport wanneer om commentaar werd gevraagd.

De publicatie van het rapport kwam nadat Epstein passief naar de rechtbank luisterde, omdat een rechter zei dat hij vóór juni 2020, en meer waarschijnlijk een paar maanden daarna, geen proces tegen aanklacht wegens sekshandel zou krijgen.

Er was geen melding gemaakt bij de verschijning van de federale rechtbank in Manhattan of enig zichtbaar teken van verwondingen nadat de 66-jarige vorige week op de vloer van zijn cel werd gevonden met kneuzingen in de nek.

Assistent-Amerikaanse advocaat Alison Moe drong aan op een rechtszaak in juni voor de man die ervan werd beschuldigd seks te hebben met meisjes zo jong als 14 jaar oud, en zei dat er “een algemeen belang is om deze zaak zo snel mogelijk voor de rechter te brengen”.

Weinberg zei echter dat de zaak verre van ‘gewoon’ was, en voegde eraan toe dat het verdedigingsteam niet klaar zou zijn vóór de Dag van de Arbeid 2020. Hij zei dat officieren van justitie de aanklachten uitstelden die verband houden met vermeende misdaden die plaatsvonden in de vroege jaren 2000 in Epstein’s residenties in Manhattan en Florida.

Rechter Richard M. Berman van het Amerikaanse district zei dat een proces dat naar verwachting vier tot zes weken zal duren, voorlopig op 8 juni zou kunnen beginnen, maar hij zal waarschijnlijk wegens de behoeften van verdedigingsadvocaten dit uitstellen als ze niet klaar zijn.

Epstein verblijft in het Metropolitan Correction Centre, dat grenst aan het gerechtsgebouw in Manhattan.

Hij heeft gepleit niet schuldig te zijn aan beschuldigingen van sekshandel die tot 45 jaar gevangenisstraf kunnen inhouden.

Lees verder bij de bron: worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
weigering 1564700417

Debatweigering houdt de politieke elite in het zadel

isis boerkaverbod kerken aanslag

ISIS schiet Boerkabuddies te hulp, dreigen Nederlandse kerken op te blazen vanwege boerkaverbod