in

ISIS schiet Boerkabuddies te hulp, dreigen Nederlandse kerken op te blazen vanwege boerkaverbod

Wat een geluk voor lieden als Tunahan KuzuSylvana Simons en Peter R. de Vries! Niet langer staan ze alleen tegen het met hun geroeptoeter.

Ze krijgen ondersteuning van niemand minder dan terreurorganisatie ISIS, die via propagandaposters dreigt om kapot te maken – het blijkt namelijk dat de gewelddadige jihadisten ook al niet zo’n fan zijn van het fonkelnieuwe boerkaverbod.

Nou ja zeg, wie had dat nou gedacht?!

EA6b-yYX4BgzJ4a

We zijn gekomen om jullie af te slachten en de kuffar (ongelovige) uit te roeien.. de terreur is nu hier #Nederland“, aldus de fijne nieuwe boodschap van ISIS-propagandaunit ‘Greenb1rds’, die via social media en geheime chatkanalen de volgelingen van het gevallen kalifaat probeert aan te sporen om zoveel mogelijk te plegen in Europa.

Meestal richten de haatzaaiers zich op het of , maar sinds het boerkaverbod in Nederland van kracht is staat ook ons land hoog op het lijstje van de groene ISIS-vogels.

Als het aan de terreurfans ligt, zo vertellen ze via hun propaganda, dan sturen ze mannen in camouflagepakken naar onze kerken. Om de boel op te blazen en een heleboel mensen dood te schieten. Want ja: als land mag je niet verbieden ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jeffrey Epstein wilde zijn penis bevriezen en ‘het menselijk ras bezwangeren met zijn dna’

Oud-supervisor Merck legt uit: Wij hebben onze kinderen niet laten vaccineren