in

ISIS schiet Boerkabuddies te hulp, dreigen Nederlandse kerken op te blazen vanwege boerkaverbod

Wat een geluk voor lieden als Tunahan KuzuSylvana Simons en Peter R. de Vries! Niet langer staan ze alleen tegen het met hun geroeptoeter.

Ze krijgen ondersteuning van niemand minder dan terreurorganisatie ISIS, die via propagandaposters dreigt om Nederland kapot te maken – het blijkt namelijk dat de gewelddadige jihadisten ook al niet zo’n fan zijn van het fonkelnieuwe boerkaverbod.

Nou ja zeg, wie had dat nou gedacht?!

EA6b-yYX4BgzJ4a

We zijn gekomen om jullie af te slachten en de kuffar (ongelovige) uit te roeien.. de terreur is nu hier #Nederland“, aldus de fijne nieuwe boodschap van ISIS-propagandaunit ‘Greenb1rds’, die via social media en geheime chatkanalen de volgelingen van het gevallen kalifaat probeert aan te sporen om zoveel mogelijk aanslagen te plegen in Europa.

Meestal richten de haatzaaiers zich op het Verenigd Koninkrijk of Frankrijk, maar sinds het boerkaverbod in Nederland van kracht is staat ook ons land hoog op het lijstje van de groene ISIS-vogels.

Als het aan de terreurfans ligt, zo vertellen ze via hun propaganda, dan sturen ze mannen in camouflagepakken naar onze kerken. Om de boel op te blazen en een heleboel mensen dood te schieten. Want ja: als land mag je niet verbieden ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Ik mag aannemen dat de NL regering acuut in actie schiet en onmiddellijk tegenactie onderneemt nu zij zich realiseert dat zij met de immigratie van moslims een ongelooflijke blunder hebben begaan?
    Wil de hele EU niet naar de kloten gaan zijn dringende en harde acties onvermijdelijk.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Jeffrey Epstein wilde zijn penis bevriezen en ‘het menselijk ras bezwangeren met zijn dna’

Oud-supervisor Merck legt uit: Wij hebben onze kinderen niet laten vaccineren