in

Jij bent hun eigendom, vinden zij

2377633649 31d7666819 nwo1

Politici zijn er neergezet om jou te laten geloven dat je keuzevrijheid hebt. Niets is minder waar want je bent niets anders dan eigendom van hen die zich eigenaren van onze aarde voelen.

Iemand die wat dat betreft altijd haarscherp de vinger op de pijnlijke plek kon leggen is de helaas in 2008 overledenstand-up comedian George Carlin. In de loop van zijn imposante carrière heeft hij miljoenen mensen aan het lachen gemaakt met zijn vaak briljante monologen.

Dat de grote massa nu eindelijk eens doordrongen wordt het feit dat het enige dat ze willen gehoorzame werkers zijn. Mensen die net intelligent genoeg zijn om de machines te bedienen of het nodige papierwerk af te handelen, maar wel dom genoeg om te accepteren dat ze steeds verder uitgemolken zullen worden en ook uiteindelijk hun laatste spaarcenten zullen verliezen.

Of zoals George Carlin zegt: “Uiteindelijk krijgen ze alles wat ze willen want ze bezitten de planeet. Het is een club en jij bent daar geen lid van”.

In de praktijk is het vaak moeilijk om dit kort en bondig aan anderen duidelijk te maken. Wie dat wel kan en doet is George Carlin in de volgende ruim twee minuten durende video.

https://www.youtube.com/watch?v=LbnzhTmiyec

 

via Niburu.

Photo by www.ruffrootcreative.com cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4069060128 76afecd202 fruit kind1

Brussel (EU) vindt geld belangrijker dan gezondheid van uw kind

De kopers zijn erin getrapt: F-35 stealth fighter jet ‘one of worst planes we’ve ever designed’