in , ,

Juridische bijstand, onmogelijk om Uw recht te halen

Het Juridisch Loket sluit zijn balies. Langskomen met een juridisch probleem is niet meer mogelijk. Voortaan gaat alle contact telefonisch en bij ingewikkelder juridische problemen wordt een afspraak gemaakt op een van de dertig vestigingen.

Sinds 7 april zijn de meeste vestigingen al gesloten. Tien vestigingen blijven tot 11 mei open. Dat zijn Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerlen, Rotterdam en Utrecht. Het centrale telefoonnummer voor alle vestigingen is 0900-8020 (€0,25 p/m)

Laag inkomen

Het Juridisch Loket geeft advies aan mensen met een laag inkomen en weinig vermogen. Het gaat om relatief eenvoudig juridisch advies. Als er verdere juridische stappen nodig zijn, verwijst het Loket door naar een andere juridische dienstverlener zoals een mediator, advocaat of de rechtsbijstandverzekering. Wie door het Juridisch Loket naar een advocaat wordt verwezen, krijgt korting op de eigen bijdrage.

Bezuinigingen

De huidige verschraling van de dienstverlening is niet de eerste bezuiniging. Vorig jaar werd het Juridisch Loket ook al geconfronteerd met bezuinigingen en daarop werd besloten de openingstijden te beperken, de telefonische bereikbaarheid ‘s avonds af te schaffen en het telefoontarief te verhogen naar €0,20 p/m.

Bron:Perry van Dijk, AD.nl 

Bovenstaand bericht duid op de afbraak van BV Nederland. Het meest inhalige land voor de inwoners. Bedrijven hebben de macht en bepalen hoe we moeten leven. Waarom de bezuinigingen op dit onderwerp ? Recht hebben maar het niet krijgen ? Daarbij de kosten behoorlijk opvoeren voor de kleine man. We worden monddood gemaakt, beetje bij beetje !

Het begint te lijken op een kikker in lauw water wat aan de kook gebracht wordt. De apathie van Nederlanders neemt schrikbarend toe. Propaganda door de staat waar zelfs Stalin jaloers op geweest zou zijn, het gaat goed met de economie, Nederlanders zijn het gelukkigste volk ter wereld. Nederland is het handelsland bij uitstek. Allemaal zelfkietel gedoe. Men vergeet voor het gemak de hoge werkloosheid, de gemanipuleerde cijfers van de armoede ! De menselijkheid is uit het politiek beeld verdwenen. Gaan we ze nu eens afstraffen ? Nee, de Nederlander blijft op de bank hangen, laat zijn of haar ongenoegen de wereld zien middels een verzandberichtje op de sociale media. Sinds de privatisering door Reagan en Thatcher is het bergafwaarts gegaan, de rijken worden in de watten gelegd en het volk crepeert onder bezuinigingen en graaigedrag !

Een ding is zeker, de machthebbers hebben niets met “het volk” de belangen van de multinational en de VS staan voorop. De mening die je moet hebben is dat de bezuinigingen werken. Maar de gevolgen blijken desastreust te zijn. Meer mensen op straat, vluchtelingen krijgen het stempel van uitvreters. Maar als men nu eens het grote geheel bekijkt dan is er sprake van een volksverhuizing van naar Europa. De achtergrond is duidelijk. Armoede en geen perspectief voor de Afrikaanse landen. Dictator bestuur, geen of nauwelijks economie, verrijking en . Zo staat Afrika bekend. De Noord-Afrikaanse landen , veelal islamitisch, In oorlog door de “Arabische lente” Onwelgevallig dictators vermoord door vazallen van de USA, enorme verschuivingen van volkeren tot gevolg hebbende.

In de media bericht men over 160.000 vluchtelingen die gearriveerd zijn in Europa, hiervan zijn er 60.000 bekend en geregistreerd. Maar 100.000 mensen zijn onder de radar gegaan en is de verblijfplaats onbekend. Nu ook nog eens geëist wordt dat deze mensen voorzien worden van bed,bad en brood staan wij op de achterste benen en is het laatste restje menselijkheid verwezen naar de prullenbak. Regeren moeten ze ! De economie uit het slob halen. Gratis en opvang bieden is een hoofdtaak van de maar de prioriteiten van dit kabinet liggen totaal verkeerd. Laat maar vallen ! Ze zijn het niet waard ons te mogen vertegenwoordigen. Wachtgelden zouden per direkt moeten worden afgeschaft, de heren en dames die het voor het zeggen hebben namens ons voor een tribunaal dagen. Voor deze patjepeeërs is de kogel nog te duur. Nederland is ziek, doodziek. Het medicijn zal een zijn, de tekenen zijn er al !

Steeds meer “verwarde mensen” zullen de straten bevolken, maar de enige verwarde mensen zijn vertegenwoordigd in Den Haag, 150 stuks ! Daarbij opgeteld nog eens 75 personen die zich laten feteren door het bedrijfsleven. Nederland heeft een nieuw politiek stelsel nodig waar de menselijkheid en het belang van de inwoners weer geteld worden. Globalisering is een feit, maar niet eendrachtig. De macht moet gebroken worden voor een rechtvaardige maatschappij. Oorlog gaat daarbij flink helpen. De tijd is rijp, de tekenen overduidelijk ! Alleen het soort oorlog is onduidelijk, informatica of guerilla of een grondoorlog ?

Lees verder via Juridische bijstand. Onmogelijk om Uw recht te halen !.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frits
3 jaren geleden

Eigenlijk dient elke beginnende advocaat bij het loket moet beginnen. Hoe het in de praktijk werkt

Demmi
3 jaren geleden

De misdadige Kakkerlak [VVD] Fred Teeven heeft de gefinancierde rechrsbijstand vrijwel afgeschaft -en Justitie + de Raad volgen deze gore VVD klootzak
Er is geld zat voor Willem Holleder en meer van dit soort.
Wat door de hoogste baas het OM wordt onderhouden > te weten : mr. Bart Nieuwenhuizen. Zelfs de TV uitzending voor Holleder wordt uit de bijstads- middelen betaald door deze hoge master op het OM,
RESPECT vragen ze ook nog !!!

Niko
3 jaren geleden

Die VVD Ratten -zoals Fred Teeven heeft de vergoeding rechtsbijstand zo laag gemaakt- dat geen advocaat voor dit geld wil werken. Fred Teeven heeft sowieso schijt aan Europees mensen rechten verdrag. Als Holleder of Joris Demmig een advocaat boodig heeft – gaan er Tonnen belastinggeld rollen .NL. heeft NL. schijt aan de Democratie. En dan niet te vergeten dat ratten bedrijff het Om met zijn vele D66 pedosexuelen

Jarenlange tegenprestatie: Uitkeringsgerechtigde ervaart bloemen vouwen als dwangarbeid

Steun de oproep: doorbreek het medisch beroepsgeheim niet voor financiële controle