Klimaatgekte in Duitsland: links wil de Duitsers het kopen van kleding verbieden

naakt 1564556729
Engin_Akyurt / Pixabay

Robert Habeck roept de burgers ertoe op hun garderobe met elkaar te ruilen om het klimaat te redden! De Centrale Raad van de bed- en kledingluizen ondersteunt nu al de kandidatuur voor het kanselierschap van Habeck. Nog nooit eerder werden hun wensen beter verhoord.

Terwijl de Groene toch alleen maar de wereld wil redden. De ene keer wil hij binnenlandse vluchten verbieden, een andere keer de CO²-belasting invoeren. Bovendien wil hij de burgers verplichten tot carpoolen en hen behalve van het barbecueën tot het kopen van kleding alles vergallen wat er ook maar van wordt verdacht CO² af te geven.

Door de kledingruil wil de eeuwig slecht gehumeurde, voortdurend in de media aanwezige utopist grondstoffen besparen. Nu ontbreekt eigenlijk alleen nog maar het voorschrift welke kleren gedragen mogen worden. Wat zou je denken van jutezakken of voor bijzondere gelegenheden een linnen blouse – geweven uit het achter het huis zelf aangeplante vlas?

Dat zou toch echt ecologisch zijn en een gezellig karweitje ´s avonds wanneer de recessie Duitsland pas goed in zijn greep heeft.

Het maatschappijideaal herinnert aan Cambodja onder Pol Pot, de dictator van de Rode Khmer. Industrie en stadsleven werden afgeschaft, de bevolking werd verplicht vegetarisch te eten, de duurzame landbouw, volledig vrij van meststoffen, was eveneens verplicht.

De vermindering van de broeikasgassen door reductie van de bevolking ging zijn gang, er reden helemaal geen auto´s meer, in plaats daarvan had iedereen dezelfde mening en verbande men consequent het plezier uit het leven – onvrijwillig. Duitsland mag niet het slachtoffer worden van een Habeck.

Groene veelvliegers zoals hij zijn huichelaars, die we heel goed kunnen missen!

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koud 1564559598

Zomer 2019, kou in Rusland en Amerika: Minnesota verslaat kouderecord uit 1898

boerka 1564569467

Uitleg Boerkaverbod in het AD: als burger mag je een overtreedster aanhouden