Zomer 2019, kou in Rusland en Amerika: Minnesota verslaat kouderecord uit 1898

Larisa-K / Pixabay

De meridionale (golvende) straalstroom – geassocieerd met historisch lage zonneactiviteit – slaat opnieuw toe. Arctische lucht wordt deze week abnormaal naar het zuiden geleid en het brak een 121 jaar oud koud record in het noorden van Minnesota.

Een nieuw record aller tijden dagelijkse lage temperatuur werd ingesteld in International Falls op dinsdag 30 juli – het kwik daalde naar 2,8 ° C (37 ° F) en verbrak het vorige record van 3,3 ° C (38 ° F) ver terug in 1898.

De gemiddelde dieptepunten voor deze regio, in deze tijd van het jaar, liggen meestal rond het midden van de jaren 50. Temperaturen bereiken meestal niet de jaren 30 tot eind september, begin oktober.

Het jaar 1898 vond plaats op de benadering van het minimum van van cyclus 13.

Cycli 12, 13 en 14 waren de vorige zonnecycli vergelijkbaar met degene die we nu verlaten, cyclus 24:

Historische documentatie en proxy-gegevens blijkt dat periodes van langdurige zonne-daling heeft altijd geleid tot mondiale afkoeling (voor 's nemen op de Maunder Minimum, in een artikel geschreven vóór AGW besmet de wetenschappelijke bloedbaan , klik hier ).

En nu, terwijl de in haar volgende Grand Solar Minimum- cyclus glijdt , keren de koude tijden terug.

Zelfs de moderne NASA is het, ten minste gedeeltelijk, eens met zijn SC25-voorspelling die onthult dat het “de zwakste [zonnecyclus] van de afgelopen 200 jaar zal zijn” ( www.nasa.gov ):

Bovendien, en in tegenstelling tot wat de MSM je voedt, zijn de wereldwijde gemiddelde temperaturen sinds begin 2016 gedaald (in lijn met verminderde zonneactiviteit en het afnemen van de recordbrekende super El Niño van 2015).

MERIDIONELE (GOLVENDE) STRAAL

Tijdens een minimum aan zonne-energie verliest de gebruikelijke strakke zonale stroom van de jetstream (een west-oostelijke richting) energie en keert terug naar meer een losse meridionale stroom (een noord-zuid richting) – dit wordt verder overdreven tijdens een groot zonne-minimum, zoals de we komen er nu aan en legt uit waarom regio's ongebruikelijk heet of koud worden en andere ongewoon droog of regenachtig, waarbij de extremen voor een langere periode aanhouden.

Koude lucht beweegt naar het zuiden, warme lucht beweegt naar het noorden

Let op de recente hysterie met betrekking tot de abnormale warmte die over Groenland blijft hangen.

Nou, de koude temperaturen van  Groenland zijn  niet gestegen en verdwenen, ze werden gewoon naar het zuiden afgeleid door een  golvende  jetstream – en dit is de belangrijkste reden voor de lagere breedtegraden die de laatste tijd record lage temperaturen ervaren.

In feite hebben de   net geleden dat het de koudste oktober tot mei in de was .

Bovendien zijn sommige regio's van de planeet echt warm tijdens tijden van wereldwijde koeling – het Noordpoolgebied, en N Atlantic / S Groenland om een ​​paar te noemen (hoewel ‘warm' voor het Noordpoolgebied bijvoorbeeld nog steeds gemiddeld ver onder nul is, is er geen extra smelt):

Temp-verandering tussen 1780 (een jaar van normale zonneactiviteit) en 1680 (een jaar binnen de diepten van het Maunder Minimum) – NASA

Het op aarde is cyclisch, nooit lineair – aangedreven door de zon.

En de geschiedenis herhaalt zich, de zon gaat weer uit (relatief) .

Bereid je voor op de kou.

Grand Solar Minimum + Poolverschuiving

Lees verder bij de bron: Electroverse

Zonneminimum: Rusland in de ban van zomerkou, temperatuurrecords gaan eraan en flinke vorst

Over de verschuiving van magnetische Noordpool en waarom we wél weten wat de gevolgen zullen zijn

Het toekomstig weerbeeld? Geloof het of niet maar het wordt kouder!

Het toekomstig weerbeeld? Geloof het of niet maar het wordt kouder!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit gaat fout: Twintigers 2x zo vaak als oudere bereid data te delen in ruil voor hypotheekkorting

Klimaatgekte in Duitsland: links wil de Duitsers het kopen van kleding verbieden