in

Lekker blijven prikken: Belgische verpleegster is rechteroog voorgoed kwijt na AstraZeneca vaccinatie

Woman Doctor Vaccine Covid   - WiR_Pixs / Pixabay
WiR_Pixs / Pixabay

Een jonge Belgische is haar rechteroog kwijtgeraakt. Ze ontwikkelde een trombose nadat ze het vaccin van AstraZeneca had toegediend gekregen.

De 30-jarige Catherine uit Luik bood zich op 1 maart aan bij het vaccinatiecentrum van Bierset, om haar eerste dosis van het AstraZeneca-vaccin te krijgen. Tijdens de daaropvolgende nacht werd de jonge vrouw, verpleegster van beroep, wakker.

Ze stelde vast dat ze niets meer kon zien uit haar rechteroog.

In het Universitair Ziekenhuis van Sart Tilman stelden de dokters een vasculaire trombose vast. “De artsen verzekerden me dat het tijdelijk was en dat ik een van de volgende dagen weer zou kunnen zien. Maar drie dagen later kon ik nog steeds niets zien”, vertelde de vrouw aan Sudfinfo.

Ze keerde terug naar het ziekenhuis, waar dit keer een arteriële trombose – een bloedklonter in een slagader – werd vastgesteld. Die zorgde voor onomkeerbare schade aan ….

Lees verder bij de bron: Redactie24


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Globe Syringe Vaccination Vaccinate  - neelam279 / Pixabay

Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen precies uit de 3 landen waar AstraZeneca is getest

Kinderen doen er niet toe: Rijk weigert bij te springen voor extra corona financiering jeugd-ggz