in , , ,

Let eens op: De Corona zwendel is zichzelf aan het ontrafelen

Portrait Adult Men S People  - Clard / Pixabay
Clard / Pixabay

D

e Covid zwendel is over het hele front aan het instorten, vergelijkbaar met de Wehrmacht na Stalingrad. Mondkapjesmandaten en lockdowns zijn aan een comeback bezig omdat de gezondheidsautoriteiten nu toegeven dat de Covidvaccins geen doeltreffende bescherming bieden, vooral tegen wat “nieuwe varianten” worden genoemd.

Wat is het nut van een Covidpaspoort als het vaccin geen bescherming biedt en de gevaccineerden mondkapjes moeten dragen?, schrijft Paul Craig Roberts.

Israël is een ander voorbeeld waar de stijging van het aantal gevallen van Covid zich voordoet onder de gevaccineerden.

Het is hilarisch om te zien hoe verdedigers van vaccins beweren dat de stijging van het aantal nieuwe gevallen van Covid onder de gevaccineerden bewijst dat de vaccins werken! Nee, ik verzin dit niet. Hier is Katelyn Jetelina: “Hoe meer een populatie gevaccineerd is, hoe meer we horen van de gevaccineerden die besmet raken.”

Arieh Kovler legt uit“Landen met een hoge vaccinatiegraad zullen zien dat vooral gevaccineerden ziek worden van Covid.”

Wat zij bedoelen is dat naarmate bevolkingsgroepen meer gevaccineerd worden, er niemand meer is om Covid op te lopen behalve de gevaccineerden.

Ondanks het bewijs beweren de vaccinpropagandisten nog steeds 97,5% effectiviteit voor de vaccins. Er is geen enkel bewijs voor deze fantasievolle bewering. Alleen een onwetende idioot zou zo’n onzinnige bewering doen.

Hoewel de vaccins nutteloos zijn als bescherming, zijn hun bijwerkingen dodelijk. De databank van de Europese Unie voor meldingen van vermoedelijke medicijnreacties die 27 Europese landen bestrijkt, EudraVigilance, meldt dat er tot 17 juli 2021 20.525 sterfgevallen en 1.960.607 gewonden in verband zijn gebracht met de Covid-vaccins.

De Amerikaanse databank, VAERS, meldt dat er tot 17 juli 2021 10.991 sterfgevallen en 463.457 nadelige gezondheidseffecten in verband zijn gebracht met Covid-vaccinaties. Een CDC-klokkenluider met toegang tot de VAERS-gegevens heeft in een verklaring onder ede en op straffe van meineed onthuld dat het werkelijke aantal sterfgevallen in de databank vijf keer hoger ligt dan het vrijgegeven aantal.

De Britse gegevensbank van verwondingen door vaccins wordt het Yellow Card-systeem genoemd. In de eerste vier maanden van dit jaar zijn er 888.196 bijwerkingen van vaccins en 1.253 sterfgevallen gemeld.

Ervan uitgaande dat de systemen voor het melden van schadelijke vaccins vermoedelijk niet meer dan 10% van de verwondingen en sterfgevallen door vaccins registreren, zouden alleen al de VS en het VK vanaf het begin van het jaar tot half juli 22.866.760 schadelijke gezondheidseffecten en tussen 299.190 en 639.280 sterfgevallen door Covidvaccins kunnen hebben gekend. Dit is een resultaat dat slechter is dan de beweringen over Covid.

De presstituees, de bureaucraten voor volksgezondheid en de domme politici die als maden rondkroelen, melden deze enorme aantallen niet. Hun excuus is dat de systemen voor het melden van bijwerkingen van vaccins niet beweren dat de bijwerkingen veroorzaakt zijn door de vaccins, alleen dat ze verband houden met vaccinatie. Maar in alle voorgaande gevallen heeft een veel kleiner aantal sterfgevallen ertoe geleid dat de vaccins uit gebruik werden genomen.

Waarom deze keer niet? Het is duidelijk dat er agenda’s zijn die voorrang hebben boven de normale regels en de volksgezondheid, een toename van de macht van de regering over voorheen vrije mensen, en misschien duistere agenda’s zoals de “Great Reset” van de WHO en bevolkingsbeheersing. Zijn deze mogelijkheden de overtuigingen van “samenzweringstheoretici” of zijn het logische conclusies uit de duidelijke tegenstrijdigheden in het officiële Covid-narratief?

Is de pandemie echt?

Zowel de Wereldgezondheidsorganisatie als de Centers for Disease Control hebben toegegeven dat de basis voor de vermeende “Covid Pandemie” – de PCR test – onbetrouwbaar is en geen onderscheid kan maken tussen griep en Covid, en tussen geïnfecteerden en ongeïnfecteerden. De CDC heeft aangekondigd dat het zijn verzoek om toestemming voor noodgebruik van de PCR-test met ingang van 31 december 2021 intrekt.

Zeer verontrustende waarschuwing van Clif High over mRNA-vaccins

Waarom wacht de CDC vier maanden om te stoppen met het gebruik van een Covid-test die het aantal gevallen enorm overdrijft? Is het antwoord dat de CDC de angst voor massale infecties wil blijven aanwakkeren totdat iedereen gevaccineerd is, omdat de test hoge cycli kent die een fout-positief percentage van 97% opleveren?

Aangezien het CDC net als de NIH deelt in de buit van Big Pharma, hebben onze volksgezondheidsautoriteiten te maken met ernstige belangenconflicten. We leven in een wereld waarin letterlijk alles door geld is gecorrumpeerd, dus waarom zouden we denken dat de volksgezondheid hierop een uitzondering vormt?

Mathew Crawford onderzocht de herziening door de CDC van haar waarschuwingssysteem dat wordt gebruikt om aan te geven wanneer ongewenste bijwerkingen in verband met vaccins een rode vlag-niveau bereiken. Hij ontdekte dat het effect van de herziening was dat het verschil tussen veilige en gevaarlijke vaccins vervaagde. Met andere woorden, het waarschuwingssignaal was uitgeschakeld. Was dit het resultaat van onbekwaamheid of opzet?

Verwacht niet dat er enig onderzoek zal worden gedaan. De hele wereld van de politiek, de media en het medisch establishment is verknocht aan de georkestreerde pandemie en de werkzaamheid van het dodelijke vaccin. Hun geloofwaardigheid staat op het spel. Ze kunnen het zich niet veroorloven dat zoiets wordt erkend, laat staan onderzocht.

En nu hebben we een andere beschamende ontwikkeling. Eli Lilly heeft een antilichaam tegen Covid ontwikkeld, en de introductie ervan wordt tegengehouden met het argument dat het geen varianten geneest, die misschien meer vermeend dan echt zijn.  Maar zoals het establishment nu toegeeft, beschermen de vaccins niet tegen de varianten.

Desondanks is er een druk op de ketel om met de gevaarlijke vaccinaties universele vaccinatie af te dwingen.

Als hetzelfde argument ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
banksters

Denk er maar niet over na: ING vervijfvoudigt winst en gaat miljarden uitkeren aan aandeelhouders

1400680 it the clown wallpaper vaccin

CLOWN WORLD: Waarom je je geen zorgen hoeft te maken als er meer gevaccineerde mensen besmet raken dan niet-gevaccineerde