in , , , ,

Levensgevaarlijke trend: overheid bepaalt wat goed is voor uw gezondheid

StockSnap / Pixabay

Steeds meer overheden stellen vaccinaties verplicht (binnen EU 20 van de 28 landen). Ook heeft de EU voor de lidstaten bepaald dat 5G ingevoerd moet worden zonder met gezondheidsaspecten rekening te houden.

In toenemende mate beslist de overheid wat goed is voor de gezondheid van de burgers. Gezondheid wordt meer en meer een overheidszaak in plaats van een privé kwestie.

De burgers klagen en verzetten zich even, maar leggen daarna hun lot gelaten in de handen van de overheden, die ‘het beste met ons voorhebben’ of ‘het wel beter zullen weten’.

Eigenlijk op dezelfde manier waarop destijds plastics in productie is genomen die nu ons leefklimaat vernietigt, of zonder schromen asbestproducten zijn geaccepteerd.

De overheid suggereert dat de gezondheid van de burgers niet in het gedrang komt of zegt deze juist te bevorderen, maar steeds beschadigen zij deze met hun dwaze beslissingen, zonder dat de verantwoordelijken later gestraft worden.

5G

De EU heeft de beslissing genomen om 5G in te voeren waarbij Nederland verplicht is om het 5e generatie mobiele netwerk te (laten) installeren.

Eind 2018 heeft het EU parlement en de Raad een Richtlijn (EU) 2018/1972  goedgekeurd tot vaststelling van het Europees wetboek voor elektronische communicatie. De Nederlandse burger …

Lees verder bij de bron: De Lange Mars Plus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Facebookmunt aan tafel bij de centrale banken: ‘Topoverleg over digitale munt libra’

Daar komt meer lokale belasting betalen aan: Gemeenten hebben massaal geldtekort