Lord Jacob Rothschild gaf in 2016 per ongeluk toe dat de nieuwe wereldorde faalt

lord rotschild

Lord Jacob Rothschild heeft per ongeluk toegegeven dat het plan voor de Nieuwe Wereldorde is ingestort volgens een nieuw rapport.

Het Rothschild-rijk kijkt nu naar nieuwe financiële onrust, zoals gesuggereerd door het RIT Capital Partners 2016-eindejaarsrapport, dat ook een enorm effect kan hebben voor de rest van de planeet.

Jacob Rothschild heeft onlangs ook aangekondigd dat hij al het resterende goud moet opkopen om de aandelenmarkt en de valutablootstelling te vervangen, wat de grootste financiële crash is sinds de crash van de Lehman Brothers in 2008.

Thefreethoughtproject.com rapporteert: Het gekozen woord ‘periode' van de investeringsbank lijkt te wijzen op een dalende winstgevendheid, hoewel het fonds de afgelopen vijf jaar een winst van meer dan 1 miljard heeft gerealiseerd. Volgens het rapport hebben Rothschild en zijn zeer machtige familie een gevestigd belang bij het behoud van hun vermogen. “RIT Capital Partners plc is een beleggingsmaatschappij die genoteerd is aan de London Stock Exchange. Het nettovermogen is gegroeid van £ 280 miljoen bij notering in 1988 tot meer dan £ 2,7 miljard vandaag. RIT wordt voorgezeten door Lord Rothschild, wiens familiebelangen een belangrijke positie behouden, ‘onthult de kwestie.

Als het fonds, waarvan de waarde ooit hoog was, plotseling daalt, zal daarmee een groot deel van de rijkdom van de familie Rothschild verdampen. Hoewel dergelijke dalingen nauwelijks een verrassing voor de Rothschild-familie zouden zijn, die naar verluidt veel van de rijkdom van de wereld in handen heeft en in bijna alle bankinstellingen van de wereld betrokken is, zoals de Federal Reserve, zoals sommigen hebben verklaard.

De verklaring van de voorzitter gaat verder met wat sommigen een onheilspellende en onzekere kijk op de toekomst kunnen noemen. “Sinds de laatste hebben we zo'n 70 jaar geduldig bewerkte internationale samenwerking genoten, die nu wordt bedreigd,” een duidelijke verwijzing naar Brexit en het referendum van het VK om zich terug te trekken uit de Europese Unie.

“Tegen deze diep verontrustende geopolitieke situatie,” schreef hij schijnbaar om het potentieel van WO III te benadrukken als het Syrische conflict voortduurt, “kan men wijzen op een aantal positieve investeringsfactoren.” In navolging van vele verklaringen van de huidige Amerikaanse president. Lord Rothschild verklaarde dat hij hoopvol is dat er bedrijven zouden zijn die een onderbreking van door de overheid opgelegde inkomsten zouden ontvangen. Hij zei: “in de was de voorgestelde belastingvermindering voor bedrijven en particulieren” een gunstige beleidsverandering voor de portefeuille van zijn fonds.

Rothschild, die president Trump's oproep tot deregulering herhaalt, was naar verluidt ook tevreden met de “hervormingen van een overgereguleerd systeem.” Evenzo is Lord Rothschild verheugd, in aansluiting op de oproep van Trump om de uitgaven aan de falende transportinfrastructuur van Amerika exponentieel te verhogen. Trump pleit echter voor “verhoging van de fiscale en infrastructuuruitgaven … komt op een tijdstip laat in de conjunctuurcyclus, wanneer de arbeidsmarkt bijna volledig in dienst is”, wat betekent dat er geen voorspelling is van onmiddellijk rendement op de infrastructuuruitgaven die in de toekomst worden voorspeld.

De bank- en financiële baron leek ook te jammeren dat “de lonen de afgelopen maanden met ongeveer 4% zijn gestegen”, een factor die de bottom line voor elk bedrijf beïnvloedt. Hij verklaarde ook dat de portefeuille van het fonds ook zal worden beïnvloed door stijgende rentetarieven. “De waarderingen staan ​​aan het hoogste punt van hun historische spreiding, de keert terug en in deze omstandigheden is het waarschijnlijk dat de rentetarieven in de VS aanzienlijk zullen stijgen,” zei hij. En afkomstig van de man wiens familiale banden en financiële partners de Federal Reserve beheersen, zou hij het moeten weten.

Lees verder bij de bron: worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8179539544 d441cbb20b hoog water Kockengen1

Rechter: ook als waterschap niet zorgt voor droge voeten moet je belasting betalen

negative bond yield index

Meer dan $15 biljoen aan obligaties met negatieve rente