in

Media noemen BLM-rellen voortaan ‘onrust’

Mainstream media zoeken naar manieren om zichzelf van feitelijk verslag te ontslaan

Wat, een halve longread over een stijlboek van een persdienst?
Ja. want ook het einde van de waarheid begint met taal.

Sinds de onfortuinlijke dood van een gedrogeerde veelpleger in mei is de rust in sommige regio’s van de Verenigde Staten nog altijd niet teruggekeerd. Dagelijks is er Antifa-geweld en zijn er BLM-rellen.

De (linkse) mainstream media zijn al maandenlang aan het falen om eerlijk te berichten over het blank-linkse en activistisch-zwarte geweld, dat volgens verzekeraars al tot meer dan een miljard dollar aan schade heeft geleid. In hun inkt-utopia en vanuit hun ideale tele-visie komt geweld namelijk altijd van rechts en zijn zwarte mensen per definitie slachtoffer, geen dader.

‘Antifa is anti-fascistisch, want dat staat in hun naam’ is het bedroevende niveau van verslaggeving waar we meewarig naar moeten kijken. En wie tegen “Black Lives Matter” (de in Marxisme gewortelde organisatie) is, is tegen zwarte mensen.

Zo stupide simplistisch is de …..

Lees verder bij de bron: GeenStijl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Luchtvervuiling laat spoor na in hersenen: link met alzheimer en parkinson op latere leeftijd

Online privacy is straks alleen weggelegd voor de rijken