in , , , , ,

Medisch agentschap EU waarschuwt voor lekkende bloedvaten door Covid-‘vaccins’

1400680 it the clown wallpaper vaccin

Het Risicobeoordelingscomité voor geneesmiddelenbewaking heeft onlangs het capillairleksyndroom en vasculitis van kleine vaten geïdentificeerd als de nieuwste vaccingerelateerde risico's, meldt RAIR.

Het veiligheidscomité (PRAC) van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) waarschuwt voor verdere complicaties van de “” Moderna en Johnson & Johnson.

Het EMA is een agentschap van de Europese Unie dat belast is met de evaluatie van en het toezicht op geneesmiddelen.

Op 11 maart 2022 zijn tijdens een bijeenkomst van de geneesmiddelenbewaking nieuwe aanbevelingen gedaan over welke mogelijke aan de productinformatie van het vaccin moeten worden toegevoegd.

Het is nu erkend dat Spikevax, het mRNA-vaccin van Moderna, een uitbraak kan veroorzaken van wat bekend staat als capillairleksyndroom (CLS). De wordt als volgt beschreven:

CLS is een uiterst zeldzame, ernstige aandoening waarbij vocht uit kleine bloedvaten (haarvaten) lekt, wat leidt tot snelle zwelling van armen en benen, plotselinge gewichtstoename, zich flauw voelen, verdikking van het bloed, lage niveaus van albumine in het bloed (een belangrijk bloedeiwit) en lage bloeddruk.

CLS wordt vaak in verband gebracht met virale infecties, sommige bloedkankers, ontstekingsziekten en sommige behandelingen.

CLS is al een bekende bijwerking van …

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
crypto 3569795 1920

Crisis in Oekraïne versnelt de opkomst van digitale valuta’s van de centrale bank (CBDC’s)

camera

Digitale controle wordt steeds meer het nieuwe normaal van na de “pandemie”