in , ,

NAVO zoekt oorlog met Rusland en brengt 300.000 man op de been

Oorlog moet, concludeerden we recentelijk al, en hoewel de NAVO niet vies is van stevig stoken begint het nu toch verdacht veel op openlijk oorlog hitsen te lijken:

Verschillende Britse media melden vandaag dat de haar troepenmacht in een hogere staat van paraatheid wil brengen. Volgens Adam Thomson, woordvoerder van het trans-Atlantische militaire verbond, worden er voorbereidingen getroffen om een leger van 300.000 man binnen twee maanden te mobiliseren.

Je vraagt je af hoe lang de NAVO door de gemiddelde inwoner van Europa nog gezien wordt als een beschermende maatregel. De NAVO is nu (en de afgelopen jaren) toch vooral offensief bezig. De ene na de andere provocatie aan het adres van Rusland volgt, ogenschijnlijk met als primaire doel Europa in een oorlog met Rusland te doen belanden.

Niets geleerd

Overigens hadden we onlangs natuurlijk ook de VS die de oorlog verklaarde met Rusland. En nu dus de NAVO die 300.000 manschappen (inclusief Nederlanders) paraat gaat zetten. Europa gaat lekker! De en de NAVO is er niet voor u: nu wordt ook weer oorlog opgedrongen.

20100628_new-hqHet nieuwe NAVO hoofdkwartier, wat “toevallig” verdacht veel op een dubbel SS-logo lijkt.

We hebben niets geleerd van WO2 duidelijk, we gaan met deze lichting politici nu dus op voor WO3! Ziekelijk. Afschaffen en afvoeren, tijd voor iets nieuws.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rood staan kan dus wél duizenden Nederlanders hun hypotheek kosten

Intrinsiek stijgende goudprijs zal monetair systeem opblazen