Nederlanders zijn moe: Zelfs de laatste rokers zeuren niet over de anti rokers maatregelen

Nederlanders zijn moe gestreden zo blijkt wel

realworkhard / Pixabay
Zelfs de Stichting Rokersbelangen hield zich vorige week koest, terwijl er toch genoeg ‘onheilstijdingen' waren. Met het oprukken van het rookvrije terras verdwijnt opnieuw een stuk leefgebied voor de roker.

Nog altijd steekt ruim één op de vijf volwassenen in af en toe een sigaret op, één op de zes rookt dagelijks. Diverse media gingen dan ook op zoek naar gedupeerden op de perrons en terrassen. Hoezeer ze ook hun best deden: de woedende luchtvervuiler leek in rook te zijn opgegaan. Gelatenheid overheerste.

Menig roker weet: er komt nog veel meer aan en er is al veel gaande. Honderden sportterreinen hebben zichzelf rookvrij verklaard, net als alle voetbalstadions van de eredivisie. In het Zeeuwse Renesse is op het strand een 500 meter brede rookvrije zone ingesteld.

Het aa …

Lees verder bij de bron: Nederlands Dagblad

Er komt geen hond meer in verzet vandaag de dag, neem de pensioenen, de , de op je , enzovoorts…. Nog enkele laten hun stem horen maar daar is alles mee gezegd, suf..


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Criminalisering van contant geld slachtofferd Cash-man

Complot blijkt werkelijkheid: Harvard gaat deeltjes in de lucht te spuiten om de zon te dimmen