in ,

Nieuwe getuige legt verklaring af over Demmink

15074102155 2faf2acae6 demmink2

De afgelopen week heeft een nieuwe getuige tegenover een notaris een verklaring afgelegd over pedoseksuele activiteiten van Joris Demmink, de voormalige hoogste ambtenaar van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Het gaat om een getuigenis van een Nederlandse zakenman die in 1995 in Praag in “een besloten club met uitsluitend genodigden” zegt te hebben gezien hoe Demmink ontucht pleegde met twee “erg jonge jongens” van naar schatting 15 en 16 jaar. De ontuchtpleger werd door de Nederlandse gastheer geïntroduceerd als Joris Demmink, ‘een hoge ome van de Nederlandse ambassade’.

OPSTELTEN TROUW SUPPORTER

Demmink, lid van de VVD, was van 2002 tot 2012 de hoogste ambtelijke baas van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Volgens advocaat Kaaks is “de enige stelling van Demmink die in de dagvaarding overeind blijft staan dat hij steeds door opeenvolgende ministers is gesteund. Inderdaad heeft Demmink in minister Opstelten een trouw supporter gevonden die hem hardnekkig blijft steunen én zijn procedure tegen het AD financiert. Dat Opstelten zijn voormalige secretaris-generaal rugdekking blijft geven, die nota bene formeel verdacht wordt van verkrachting van minderjarigen, is een afzonderlijk schandaal”.

Lees verder via nrc.nl.

 

Foto via adilakaltun

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5194537891 6b509d2d89 rotschild1

De top van de geldpiramide, de Rothschilds

noordpool23298321

IPCC alarmeert: temperatuur van de aarde stijgt wel 0,006 graden per jaar