in , ,

Noodgebruik: Vertegenwoordiger Moderna geeft toe dat iedereen deel uitmaakt van een groot experiment

In deze die op 22 juni 2021 werd uitgezonden, laat de onafhankelijke verslaggever Stew Peters een geluidsopname1 horen van een jonge vrouw, die na haar injectie met het Moderna plotseling het Guillain-Barre syndroom ontwikkelde.

Haar neuroloog meent, dat haar aandoening het directe gevolg is van de COVID-injectie.

Terwijl de neuroloog een rapport over de bijwerking indiende bij het U.S. Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), besloot de vrouw dit ook aan Moderna te melden. De vertegenwoordiger van Moderna lijkt niet in het minst verrast door de aandoening en lijkt toe te geven dat hij al eerder soortgelijke meldingen ontving.

Iedereen Die de Injectie Krijgt Maakt Deel Uit van de Veiligheidsstudie

Tijdens dat gesprek leest de Moderna vertegenwoordiger haar de volgende vrijwaringsclausule voor:

“Het Moderna COVID-19 vaccin is niet goedgekeurd of gelicenseerd door de Food and Drug Administration, maar het is geautoriseerd voor noodgebruik door de FDA onder een noodgebruiksautorisatie om ziekte door coronavirus 2019 te voorkomen, voor gebruik bij personen van 18 jaar en ouder.

Er is geen door de FDA goedgekeurd vaccin om COVID-19 te voorkomen. De EUA voor het Moderna COVID-19-vaccin is van kracht voor de duur van de COVID-19 EUA-verklaring, welke noodgebruik van het product rechtvaardigt, tenzij die verklaring wordt beëindigd of de vergunning eerder wordt ingetrokken.”

De vertegenwoordiger wijst er ook op dat alle fasen van de klinische proeven nog gaande zijn en dat de beschermende werking op lange termijn tegen COVID-19 onbekend is. Wanneer de vraagt of iedereen die de COVID-injectie krijgt – zelfs als ze zich niet specifiek als deelnemer aan de proef hebben aangemeld – in feite deel uitmaakt van de klinische proef, antwoordt hij met een gniffel: “zo ongeveer wel, ja.”

Kortom, terwijl vaccinproducenten, gezondheidsautoriteiten, reguliere media, platforms zoals en publieke advertenties u voorhouden dat het vaccin werd onderworpen aan grondige proeven, “goedgekeurd” is en veilig en effectief is, is geen van die beweringen waar.

De injecties zijn alleen goedgekeurd voor ….

Lees verder bij de bron: Sott.net

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
blue flag on pole near building

EU betaalt Moderna voor vaccin via nieuw opgerichte belastingontwijkende brievenbus in Zwitserland

de leugen waarin wij leven the l e1607644172730

De leugen die we leven!