in ,

Nu al geboorteafwijkingen(?!) – Britse overheid publiceert 24e rapport over bijwerkingen Covid-19 vaccins

De Britse overheid / MHRA brachten de 24e update uit over bijwerkingen van de Covid-19-vaccins die zijn gemeld aan het Yellow Card-meldingsschema.

Deze week doken we dieper in het rapport dan ooit tevoren en ontdekten een uiterst verontrustende reeks reacties die over het hoofd zijn gezien, namelijk geboorteafwijkingen.

De MHRA (Medicine and Healthcare Products Regulatory Agency) gaf op 8 december 2021 een noodgoedkeuring af voor de Pfizer / BioNTech mRNA injectie. Sinds deze datum werd het MHRA Yellow Card-meldingsschema opengesteld voor het publiek, artsen en verpleegkundigen; zij kunnen hier bijwerkingen melden die zich mogelijk hebben voorgedaan ten gevolge van een van de Covid-19-vaccins.

Het eerste rapport dat begin februari door de Britse overheid / MHRA werd vrijgegeven had betrekking op bijwerkingen die tot 24 januari 2021 waren gemeld. Dit rapport omvatte bijwerkingen als blindheid, beroerte, miskraam, plotselinge dood en vele andere sterfgevallen.

In de daaropvolgende weken en maanden zijn de soorten alsmede de aantallen bijwerkingen met de week helaas zorgwekkender en ernstiger geworden.

Het vierentwintigste rapport, dat op 16 juli 2021 door de Britse overheid / MHRA werd vrijgegeven, betreft bijwerkingen die tot 7 juli 2021 zijn gemeld met betrekking tot de vaccins van Pfizer, AstraZeneca en Moderna.

Het omvat tevens meldingen waarbij het merk van het Covid-19-vaccin niet is gespecificeerd.

De volgende tabellen laten een classificatie per bijwerking zien alsook de gemelde aantallen die als bijwerkingen zijn gemeld voor elk afzonderlijk Covid-19-vaccin, evenals de algemene totalen.

Het is overgenomen uit de analyseprint gepubliceerd door de MHRA voor ieder vaccin. U kunt ze hier bekijken.

vaccine side effects table 1
vaccine side effects table
vaccine side effects table

Zoals uit bovenstaande tabellen blijkt, heeft het vectorvaccin …

Lees verder bij de bron: Sott.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

MIT studie: Vaccinweigeraars zijn geen complotdenkers, maar weloverwogen en goed geïnformeerd

‘Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties’