in

Nu dit weer, wetenschappers: Coronavaccin werkt mogelijk niet goed bij ouderen

Trap er niet in….

PhotoLizM / Pixabay

Een tegen Covid-19 werkt mogelijk niet zo goed bij oudere mensen. Dat hoeft niet per se een groot probleem te zijn.

Als jongeren het vaccin krijgen, zorgen zij ervoor dat het virus zich niet verder verspreidt en ouderen dus niet besmet worden.

“Soms is het mogelijk om een kwetsbare groep te beschermen door de groepen eromheen een vaccin te geven, zoals bijvoorbeeld bij griep,” zei professor Peter Openshaw van Imperial College gisteren tegen een commissie van het Britse Hogerhuis.

Ook professor immunologie van UCL, Arne Akbar, zei dat het vaccin mogelijk slechter werkt bij ouderen. Dat zou te maken hebben met een verminderde werking van het immuunsysteem, waardoor meer ontstekingen ontstaan in het lichaam.

“Dus voor oudere mensen heb je waarschijnlijk iets als een ontstekingsremmer nodig in combinatie met het vaccin voor maximale bescherming,” aldus Akbar.

De professor legt uit:

Lees verder bij de bron: Wel.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
8 maanden geleden

DUS, NU WILLEN ZE OP DEZE MANIER DE JONGEREN VERPLICHT VACCINEREN. OVER MY DEAD BODY!

A.S.
8 maanden geleden

NIKS VERPLICHT VACCINEREN, VOOR NIEMAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ze kunnen de tiefus krijgen, met corona erbij

8 maanden geleden
Jur
8 maanden geleden

Geen vies vaccin meer in mijn lijf!!!

Auk
8 maanden geleden

De jongeren moeten zich laten vergiftigen om de ouderen te redden? Wat een Bull shit weer! Er zullen 100.000en mensen overlijden aan het vaccin dat ontsteking in de longen veroorzaakt. Misdadig!!

LAAT JE NOOIT VACCINEREN !!!!
8 maanden geleden

Bill Gates is openlijk satanist (satan aanhanger) en openlijk voorstander om de wereldbevolking te reduceren (via UN Agende 21 en 2030). En verder kun je het al raden: Gates is een Zionistische j..d. Dat zegt voldoende voor mensen die zich verdiept hebben ZIonisme.

Gates heeft geen enkele medische opleiding, is niet bevoegd maar staat wel in Afrika honderduizenden kinderen te injecteren ….. Het regent klachten uit die landen. Gesproken wordt over 400.000 jongeren die ernstige aandoeningen kregen of overleden of invalide werden en diverse landen hebben Gates de toegang tot het land ontzegd. Wat lees je hier te lande in de media (in handen van j..den) hier over: helemaal niets ….

En met lieden als Gates doet Rutte en het RIVM dus zaken …
Gates was niet handig met computers, maar via zijn ouders had hij heel veel geld en eigenlijk het belangrijkst: Zionistische j..dse vrienden met geld en netwerk. Dat betekent: altijd maar parasiteren op alles en iedereen en vervolgens kapot maken. Wie dit alles niet snapt zou eens moeten lezen over Khazarische joden …. Er is op internet genoeg te vinden.

Alleen dat woord zegt al genoeg dat je het niet meer openlijk mag schrijven omdat je anders zou discrimineren. Altijd weer datzelfde kleine ras wat achter de schermen meer doden op zijn geweten dan enig ander land ter wereld in de gehele geschiedenis. Het is hoog tijd dat alles naar buiten komt !!!!!

De eind conclusie: als Gates zo sterk iedereen wil vaccineren dan weet je een ding 100 % zeker: NOOIT, NOOIT LATEN VACCINEREN DOEN ALS JE LEVEN JE LIEF IS.

Onze pensioenen: FNV-leiding zwemt in eigen fuik!

‘Ieder huisje heeft zijn kruisje’: Ruim 100.000 gezinnen kampen met psychosociale en juridische problemen