in , , , , , ,

Lockdowns komen terug, net als niet werkende mondkapjes en de onzinnige QR

g5ftjorsziu

Als ‘het tegenzit’ met corona, dreigt deze herfst of winter een nieuwe lockdown, blijkt uit een rondgang van de NOS onder ziekenhuisdirecteuren, virologen en wetenschappers.

Zij zien het nemen van maatregelen zoals een mondkapjesplicht en anderhalve meter afstand houden, maar ook een lockdown als reëel scenario door ‘de traagheid van het kabinet’.

Het grootste probleem zit nog altijd bij het personeelstekort in de zorg.

Doelbewust

Journalist Annelies Strikkers haakt in: “Ze gooien het niet in paniek dicht, maar doelbewust. Ook al weten we allemaal dat lockdowns meer schade opleveren dan ze oplossen.”

Publicist en jurist Sietske Bergsma wijst erop dat in de beleidsagenda pandemische paraatheid die in april is gepubliceerd door minister Kuipers staat: “Gelet op de tekorten in zowel de zorg als in andere sectoren, is het niet realistisch om het aantal zorgmedewerkers verder te laten toenemen in de komende jaren.”

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn schrijft: “Precies niets gedaan om de zorgcapaciteit uit te breiden. Níéts. Maar let maar op, straks luidt het narratief weer dat de ongevaccineerden het hebben gedaan – want de overheid moet toch iets om het eigen falen te maskeren.”

Forum voor Democratie roept mensen op de petitie tegen de permanente coronawet te ondertekenen. Voor de petitie, die hier kan worden gevonden, zijn al ruim ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gpjvrzyavzc

Nederland stemde tegen de ‘sleepwet’ en toch staat nu alles klaar voor grootschalig aftappen

silhouette of person's hands forming heart

Van zon krijg je kanker, dus smeren maar! Luister vooral niet naar de wappies …