in , , , , , , , ,

Complottheorieën worden (ALWEER) werkelijkheid: CO2-uitstoot wordt gekoppeld aan je uitgaven

fti002hqcca

Naarmate de zomer dichterbij komt en de temperatuur langzaam oploopt worden we weer geconfronteerd met de gevolgen van de opwarming van onze aardkloot.

Dat doen we met ons allen namelijk.

Het is de mens die de aarde uitwoont, vervuilt en opwarmt met de verbranding van aardolie, aardgas en steenkool. Het is maar waar je het accent op legt.

Behalve de uitstoot van koolstofdioxide(CO2) door de mens stoot moeder aarde ook zelf veel methaan en moerasgas uit.

(lees hier verder)

Klimaatalarmisme

Wetenschappers hebben berekend dat een stijging van de temperatuur op aarde van meer dan 1,5 graad grote gevolgen heeft voor de mens en z’n leefomgeving. De zeespiegel stijgt en er volgen lange periodes van hitte en droogte, maar ook extreem veel neerslag.

Daardoor krijgen we overstromingen, mislukte oogsten, hongersnood en (nog) meer vluchtelingen. Kortom klimaatalarm. Niet voor niets is er een klimaatakkoord in Parijs ondertekend door regeringsleiders die vinden dat wij burgers drastische maatregelen moeten nemen om onze CO2-uitstoot te beperken.

Dat er tussen klimaatwetenschappers een flinke discussie is ontstaan over de oorzaak van de klimaatverandering doet niets af aan de strenge maatregelen die op de klimaatagenda staan. Er worden namelijk wel degelijk factoren aangevoerd waaruit blijkt dat er ook een enorme uitstoot plaats vindt van smeltende permafrost.

Door de ontbinding van de plantenmaterialen komt ook de koolstof die zij bij leven hebben opgenomen vrij en ook dat draagt bij aan de opwarming van de aarde.

Testen om te wennen

Er is enige twijfel of de invloed van de mens op de opwarming van de aarde de belangrijkste factor is. Het is ook bekend dat er in onze vaderlandse geschiedenis ijstijden zijn geweest die werden afgewisseld met warme tijdvakken. Toen waren er geen brandstofmotoren.

De vraag rijst waarom de discussie tussen klimaatwetenschappers niet op maatschappelijk niveau wordt gevoerd. Het lijkt wel of de politiek alleen gefocust is op de uitvoering van de klimaatplannen die toevallig(?) ook zijn opgenomen in de idealistische Agenda 2030 van het WEF/VN. Klimaat opwarming is een ‘hot item,’ geen discussie mogelijk.

Eerzame burgers worden opgezadeld met beperkende maatregelen die gedrag moeten beïnvloeden om te voorkomen dat we er allemaal aangaan. Eerst zijn we tijdens de coronapandemie getest om te zien of we bereid zijn beperkende overheidsmaatregelen op te volgen als het gaat om een killervirus.

Nu mogen we gaan wennen aan nieuwe maatregelen ter voorkoming van opwarming van de aardkloot die we met ons allen verkloten.

Na experimentele vaccins CO2-app testen

Voorzichtig worden klanten van de Rabobank gepusht om een app te testen die hun CO2-uitstoot bij wijze van proef koppelt aan hun banktransacties. Het is bedoeld om consumptiegedrag te beïnvloeden wat er toe moet leiden dat klanten hun koopgedrag aanpassen en aankopen doen die minder CO2 uitstoten.

Waar lijkt dit op? We hadden toch ook al zoiets in coronatijd toen experimentele vaccins werden getest waarmee we ons konden beschermen tegen een gevaarlijk virus. Een vaccin dat later werd opgenomen in het nationaal vaccinatieprogramma dat bijna dwingend werd opgelegd door de Minister van VWS. Er werd zelfs een vaccinatieverplichting overwogen. Vanwaar die dwang?

Gaandeweg de vaccinatiecampagne bleek dat de prik besmettingen niet kon voorkomen, we werden hooguit niet doodziek.

Geen complot hoor

Het klinkt natuurlijk complotterig wanneer ik al deze maatregelen in verband breng met de idealistische Agenda 2030 van het WEF. Ik wil niet insinueren dat we hier te maken hebben met een complot van een elitair clubje.

Nee hoor, die agenda is puur bedoeld om ons te redden van de ondergang. Daarvoor is het nodig alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Eerst even een appje testen en op het gemoed spelen. Een hoogleraar laten uitspreken dat de consument dan precies weet wat de schade is van de producten die hij koopt en er helemaal niet extra voor hoeft te betalen.

En de bankdirecteur laten uitspreken dat het absoluut niet de bedoeling is van de bank om met het vingertje te wijzen en sturend op te treden. Zo zegt althans directeur Barbara Baarsma van de Rabobank.

Van deugniet naar deugmens

Natuurlijk laten we ons niet sturen. We vertoeven gewoon in een tijd van wokeness waarin deugnieten moeten worden omgevormd tot deugmensen volgens een idealistische agenda die ons tot een betere mens maakt. Soms is een beetje dwang nodig.

We sturen onze kinderen verplicht naar school om te leren hoe de maatschappij in elkaar steekt. Op weg naar andere tijden hebben de globalisten bedacht dat het wijs is om ook volwassen mensen wat bij te sturen.

We moeten voorkomen dat onze globe er aan gaat en daarmee het globalisme met de elitaire globalisten. Ze dienen namelijk het hogere doel om een maakbare samenleving te maken door middel van controlemiddelen die ons gedrag kunnen sturen.

Alleen dan krijgen we morgen een nieuwe dag.

Lees verder bij de bron: Columns van Gerrit Welbergen

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
de leugen waarin wij leven the l e1607644172730

U moet dom blijven: Nieuwe EU-wet moet alternatieve media in de kiem smoren

valse vlag NAVO 5

Rusland anticipeert alvast op de verwachte NAVO valse vlag