in ,

Oekraïens neo-NAZI-vakantiekamp voor jongeren..!

2014 geslaagde coup in Oekraine

Dit artikel is gebaseerd op een publicatie van Global Research uit 2015. De invloed van én de VS én de neo-nazi’s in Oekraïne, zo vlak ná de ‘revolutie’, op het besturen van het land is overduidelijk. Kinderen met AK-47’s op zomerkamp…?? En ja, Vladimir Poetin heeft dus wel dégelijk een punt in zijn duiding van de neo-nazi-regering in Kiev, ook al staat er dan een stand-up comedian presidentje te spelen. Hij is niet méér noch minder dan een marionet, een vazal van de Verenigde Staten.

En natuurlijk speelt Poetin hetzelfde spelletje met marionetten, maar als Russen érgens een diepe, diepe afkeer van hebben, zijn het de tot leven geroepen overblijfselen van het nazi-ultra-rechtse gedachtegoed, dat in de Tweede Wereldoorlog aan tientallen miljoenen Russen het leven kostte..!

Ten aanzien van die revolutie in 2013/4 hebben we te maken met een coalitieregering (waarin twee neonazipartijen werden opgenomen!!), gesteund door de ‘Westerse democratie’, waar de rechtse Europarlementariërs Hans van Baalen (VVD) en Guy Verhofstadt de letterlijke spreekbuis voor waren.

Daarnaast werd de nieuwe regering in Kiev gesteund door.. ‘de internationale gemeenschap’. De NewYorkTimes deed er 7 jaren geleden als volgt verslag van:

“De VS en de EU hebben de revolutie in Oekraïne omarmd als een ‘nieuwe bloei van de democratie’, en tegelijkertijd een klap voor autoritarisme en kleptocratie in de voormalige Sovjet-ruimte. Maar de grimmige realiteit is anders. Wat op het spel staat is een door de VS-EU-NAVO gesponsorde staatsgreep in flagrante strijd met het internationaal recht.. De verboden waarheid is dat het Westen – via een zorgvuldig geënsceneerde geheime operatie – de vorming van een proxy-regime in de hand heeft gewerkt dat door neonazi’s wordt gesteund.

2014 geslaagde coup in OekraineBevestigd door Assistant Secretary of State (onderminister van BuZa), Victoria Nuland, werden belangrijke organisaties in de Oekraïne, waaronder de neonazistische partij Svoboda, royaal gesteund door Washington.

Zo verwoordde Nuland deze ‘financiering’: “We hebben meer dan US$ 5 miljard geïnvesteerd, om Oekraïne te helpen deze en andere doelen te bereiken. … We zullen Oekraïne blijven bevorderen naar de toekomst die het verdient.”

Opnieuw vraag je je af, waar westerse journalisten waren om deze wereldwijde valse-vlag-operatie te analyseren en te verslaan.. Niet of nauwelijks woorden werden besteed aan het neo-NAZI-karakter van de nieuwe regering.

Foto’s van Nuland met de leider van een van deze naziclubs, werden niet geplaatst. De westerse media hebben achteloos vermeden om de samenstelling en de ideologische onderbouwing van de regeringscoalitie te analyseren.

Het woord ‘neonazi’ was een taboe en het woord ‘democratie’ was kennelijk de valse-vlag, waar ook …..

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels rodnae productions 7979094

Onwetende bevolking voor de gek gehouden: Bayer Exec bekent op video dat mRNA vaccins eigenlijk ‘gentherapie’ is

biolab pentagon biohazard scr

Amerikaanse ministerie van Defensie liet in Oekraïne onder diplomatieke bescherming biowapens produceren