in ,

Oeps: Duitsland is de grootste CO2 producent

De Energiewende in Duitsland, itt wat velen dachten, maakt Duitsland een van de hoogste CO2 uitstoters en ondanks honderden miljarden aan investeringen en subsidies, zijn ze nog tientallen jaren afhankelijk van (bruin)kolen centrales. Cijfers Eurostat en studie door de NGO Energy for Humanity, gepubliceerd op de conferentie UNFCC in Bonn 14 nov

Omdat Duitsland de kerncentrales afsluit, moest een kwart van de electriciteits productie op een andere manier gedaan worden. Dat schaffen ze niet met wind en zon, maar met bruinkool en kolen!

Daardoor jagen ze 18,2% van de Europese CO2 productie de lucht in en staan daarbij op plaats 14 van EU mbt CO2 vermindering. Toch wat anders dan die schattige windmolens en zonneweides lijken te vertellen. En dat feestje kost dan tot 2030 volgens milieuminister Peter Altmeier zo’n € 1000 miljard aan subsidies en gegarandeerde groene stroom afname, niet meegerekend de kosten van sluiten oude centrales.( Frankfurther Allgemeine).

Maar ongeacht de zekerheid of het CO2 verhaal wel een probleem is, gaan ze gewoon door op de ingeslagen weg.

Lees ook eens verder bij de bron: Oeps: Duitsland is de grootste CO2 producent.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ben Wakker
3 jaren geleden

Dtl is acuut met kernenergie gestopt toen duidelijk werd dat Fukushima niet een ongeluk was maar een terroristische actie (zoek op internet op Fukushima en Jim Stone).
Een normale energie centrale heeft een vermogen van ongeveer 1000 MW. Een grote windmolen 3 – 4 MW. Dus reken maar uit hoe ongelooflijk veel windmolens je moet bouwen. Dat los je niet zomaar even op. Net zoals het vluchtelingen probleem is dat een probleem veroorzaakt door de cabal (NWO, Rothschilds).
Zijn er geen andere oplossingen? Die zijn er wel. Alleen de zittende elite heeft daar geen belang bij en dus houden die dat tegen. Er is Free energy en er is ook veilige kernenergie (zoek op Thorium LFTR en Sorenson). De aarde kan een paradijs zijn voor iedereen met energiekosten nul en vervuiling nul. Het is aan ons om te zorgen dat de waarheid aan het licht gebracht wordt en dat de elite aan de kant wordt gezet.

NGO-isering en de commercialisering van activisme

Eerste Kamer stemt in met massale kentekenregistratie voor opsporing