in

Officiële EU-cijfers 17 april: 7766 vaccinatiedoden en ruim 330.000 gewonden

via xandernieuws.net

In 3 weken tijd is het officiële aantal vaccinatiedoden in Europa gestegen van 5361 naar 7766. Daarnaast hebben al meer dan 330.000 mensen gezondheidsschade opgelopen, waarvan vele tienduizenden ernstig en/of permanent.

De vaccinatiecampagne – herstel: genetische campagne – is hiermee nu al een van ernstigste misdaden tegen de menselijkheid die na de Tweede in Europa zijn gepleegd.

De website EudraVigilance werd in 2012 opgericht door het European Medicines Agency, dat sinds kort zijn hoofdkantoor in Amsterdam heeft. Volgens de officiële cijfers waren op 17 april 7766 mensen omgekomen 330.218 gewond en/of gehandicapt geraakt door de van Pfizer, AstraZeneca, Moderna en Janssen.

Let wel: dit zijn enkel de officiële cijfers, die hoogstwaarschijnlijk slechts een beperkt percentage weergeven van het werkelijke aantal. In bijvoorbeeld de VS komt historisch namelijk maar 1% van het aantal vaccinatiedoden en – gewonden in de vergelijkbare VAERS terecht.

Pfizer/BioNTech:

* 4293 doden

* 144.607 gewonden

Ergst getroffen landen: 1. Italië; 2. Frankrijk; 3. Nederland

Moderna:

* 2094 doden

* 15.979 gewonden
* Ergst getroffen landen: 1. Nederland; 2. Spanje; 3. Italië

AstraZeneca:

* 1360 doden
* 169.386 gewonden

* Ergst getroffen landen: 1. Nederland; 2. Frankrijk; 3. Italië

Janssen (Johnson & Johnson):

* 19 doden

* 246 gewonden.

Ondanks deze slachting wordt nog steeds van iedereen verwacht zich na oproep bij een vaccinatiestraat of -poli te melden. Velen kunnen zelfs niet wachten zich met deze experimentele genmanipulerende stoffen te laten injecteren.

Voor de weinige nog helder denkende mensen is dit een onbegrijpelijk en verbijsterend raadsel, niet alleen vanwege het enorme aantal slachtoffers dat in iets meer dan 3 1/2 maand is gevallen, maar ook gezien het feit dat keer op keer wordt benadrukt dat deze zogenaamde ‘vaccins’ geen besmettingen kunnen voorkomen.

Wat een krankzinnige wereld is dit geworden

Aan de ene kant mogen 80-plussers niet meer aan een luchtwegvirus sterven; aan de andere kant schijnt niemand er een probleem mee te hebben dat in tal van landen verpleeghuizen kort na de eerste vaccinaties deels zijn ‘uitgeroeid’.

De cijfers zijn echter onverbiddelijk: IFR 0,05% (tot 70 jaar, de helft van een gewone griep); IFR 0,23% (inclusief ouderen = stevige griep); 99,7% van de mensen wordt niet of nauwelijks ziek; sterftepercentage wereldwijd 0,037%, en dat gebaseerd op aantallen die volgens Stanford wetenschappers minstens 1600% overdreven zijn.

Ik vind het heel eng dat zoveel normaal ogende Nederlanders zich zo …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Terwijl Hongarije alle belangrijke Covid-19-vaccins beproeft – Ruslands Spoetnik V meest veilig

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten