in

Onderbuik gevoel klopt wel: Keihard bewijs van verkiezingsfraude in Friesland

stem fraude

Heel veel mensen hebben het gevoel dat de Tweede Kamer verkiezingen frauduleus zijn verlopen.

En dat klopt, want nu is er keihard bewijs van fraude in Friesland en ongetwijfeld zal dit op meer plaatsen zijn gebeurd.

je bent een brave burger, gaat naar een stembureau en kleurt een vakje rood bij de kandidaat van jouw keuze. Dan gooi je dat grote formulier in een gleuf van een grote bus en God zegen de greep, want wat er daarna gebeurt dat weet je niet.

Je moet er maar op vertrouwen dat de door jou uitgebrachte stem ook daadwerkelijk daar terechtkomt waar deze in een eerlijke wereld hoort.

Na de uitslag vorige week kregen veel mensen een heel vreemde smaak in hun mond. De twee meest trouwe medewerkers van Klaus Schwab, Mark Rutte en Sigrid Kaag, scoorden onvoorstelbaar veel stemmen.

Maar, het vermoeden van fraude is één ding, het bewijzen is een ander.

Gelukkig is er iemand die zonder enige twijfel kan bewijzen dat er in zijn gemeente is gefraudeerd en die man is Martin Mourik uit Wolvega in Friesland. Wolvega is onderdeel van de gemeente West Stellingwerf en Martin ging aldaar stemmen in stembureau nummer 22.

Martin kleurde het vakje rood bij de naam van Wybren van Haga, maar nam voor de zekerheid toch even een foto.

verkiezingsfraude wolvega

Nadat het stemmen is afgelopen wordt er een zogenaamd proces verbaal opgemaakt door de medewerkers van het betreffende stemlokaal en onderdeel van dat proces verbaal zijn de resultaten van de stemmen, per partij en per kandidaat.

Wanneer dan het procesverbaal van stembureau 22 uit Wolvega beschikbaar komt, blijkt dat de stem van Martin van Mourik opeens is verdwenen. Er heeft in dat bewuste stembureau niemand een stem uitgebracht op Van Haga.

stembureau 22 wolvega, fraude

Ook blijkt er in datzelfde stembureau behoorlijk gerommeld te zijn met het stemmentotaal van Sigrid Kaag zoals te zien op de volgende afbeelding…..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

https://www.facebook.com/martin.mourik/posts/4178519762171275

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Schermafbeelding 2021 03 23 om 15.31.39

Mondkapjes-apartheid terreur bij de AH

bananenrepubliek2

Ook keihard bewijs van verkiezingsfraude in Den Haag