in

Ook keihard bewijs van verkiezingsfraude in Den Haag

bananenrepubliek2

Vier kiezers uit Den Haag hebben dinsdag bezwaar aangetekend tegen de uitslagen van de verkiezingen van vorige week in twee stembureaus.

Hun stemmen op een bepaalde kandidaat zouden in de officiële processen verbaal niet terug te vinden zijn.

Een van de mensen die dinsdag tijdens de zitting van het hoofdstembureau een klacht indiende, was Statenlid Michel Rogier.

Hij ging vorige week woensdag stemmen in de kantine van de Haagse voetbalvereniging Duno. Rogier maakte toen ook foto’s van het hokje dat hij roodkleurde. Bovendien is van de foto’s precies de locatie te zien waar die zijn gemaakt.

Daarom kan er geen enkele twijfel zijn op wie en welke plek hij heeft gestemd, zegt hij in een toelichting op zijn bezwaar.

Toen Rogier echter maandag het proces verbaal van het stembureau 334 – het nummer van Duno – controleerde, zag hij dat zijn kandidaat geen stemmen zou hebben gekregen.

Ook vermeldt het proces verbaal niets over onregelmatigheden. Verder is geen sprake van blanco of ongeldige stemmen in dat stembureau.

Rogier raakte over de kwestie in gesprek met een kennis en kreeg te horen dat die precies dezelfde ervaring had. Ook die kennis …..

Lees verder bij de bron: Omroep West

Onderbuik gevoel klopt wel: Keihard bewijs van verkiezingsfraude in Friesland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
stem fraude

Onderbuik gevoel klopt wel: Keihard bewijs van verkiezingsfraude in Friesland

54e7dc474e50ac14ea898675c6203f78083edbe25b547949712e78 640 faillissement

Great Reset: Aantal Nederlandse faillissementen stijgt dit jaar met 44 procent