in , ,

Pogingen tot sabotage Oekraïne referendum door elite mislukt!

12134731775 ac24d908be fist

Het over het associatieverdrag met de Oekraïne is uitgelopen op een klinkende overwinning van het Nee-kamp met de vereiste opkomst boven de 30%. De uitslag van het Oekraïene referendum is voor de elite een zure pil om te slikken. Eens te meer wordt aangetoond dat de bevolking geen heil ziet in hun federalistische Europese staat waar multinationals en banken zichzelf (in opdracht van een paar rijke families) ten koste van burgers verrijken, dit ondanks een bombardement aan anti-Russische propaganda in de main-stream media.

Op meerdere manieren is door de elite geprobeerd het referendum vooraf te saboteren met behulp van de kiesraad en de media. De kiesraad kwam met een onoverzichtelijk formulier, waarbij een stipje ingevuld moest worden boven een rechthoekig vakje.

Normaalgesproken dient bij verkiezingen een vakje ingekleurd te worden, zodat verwarring voor de hand lag. Zelfs de kiesraad zei bij het referendum dat iemand blanco stemt als hij het vakje niet inkleurt, terwijl je de stip moet inkleuren ipv het vakje eronder.
In Oudekerk aan de Amstel werd de kiezer ook opgeroepen het vakje rood in te kleuren in plaats van het stipje, zodat de stemmen vanzelf ongeldig werden.
In Amsterdam, Diemen, Leusden en Juiversloot aan de Vecht zou hetzelfde het geval zijn, waarschijnlijk bij nog veel meer stembureau's.

Waarschijnlijk was door de elite ingeschat dat de uitslagen dichter bij elkaar zouden liggen en/of meer burgers de fout in zouden gaan. In geval Ja en Nee stemmers echt dicht bij elkaar zouden liggen, hadden ongeldige stemmen er immers net voor kunnen zorgen dat de benodigde 50% Nee-stemmers niet gehaald zouden worden. Maar helaas voor de -maffia was er een afgetekende meerderheid voor Nee en letten de meeste burgers tegenwoordig goed op bij het invullen van het stemformulier.
De ongeldige stemmen telden overigens wel mee voor de opkomst, vandaar dat een totaal van 0,8 % van de stemmen nu als blanco stem opgegeven wordt. Dit zullen voor het overgrote deel mensen geweest zijn die door de onjuiste instructie van de Kiesraad en het stembureau het vakje in plaats van het stipje ingekleurd hadden .

Toen voorafgaand aan de verkiezingen de peilingen uitwezen dat het Nee-kamp een afgetekende overwinning zou halen en kiezersbedrog via het onduidelijke formulier hoogstwaarschijnlijk niet tot de gewenste uitslag zou leiden werd via de media een ander middel ingezet. Via columnisten van landelijke dagbladen werd het JA-kamp opgeroepen niet te gaan stemmen, zodat de vereiste opkomst niet gehaald zou worden. Nimmer in de geschiedenis werd via media opgeroepen om niet te gaan stemmen, maar in dit geval waren onze elitevrienden zo wanhopig dat ze alles uit de kast haalden. In diverse andere media werd de mogelijkheid van strategisch wegblijven tot in den treure besproken en Maurice de Hond gooide als betaalde eliteknecht nog wat olie op het vuur door te stellen dat het hem sterk leek dat de benodigde 30% gehaald zou worden. Veel Ja-stemmers bleven vervolgens weg, maar niet genoeg om dat de benodigde 30% niet gehaald werd. Ook in dit opzicht een mislukte poging tot sabotage.

In de nieuwsrubrieken werd na de overwinning van het Nee-kamp en de lage opkomst vervolgens bediscussieerd dat het associatieverdrag te ingewikkeld was voor de kiezers en journalisten meenden ook de hand in eigen boezem te moeten steken omdat ze de voordelen van het verdrag niet goed genoeg uitgelegd hadden. Nu is het verhaal in de basis niet zo ingewikkeld, zoals ik het eerder in Jip en Janneke taal uitlegde.

De burger begrijpt dat zij bij een steeds grotere EU minder te zeggen krijgt over besteding van belastinginkomsten en dat het verdwijnen van visumplicht van 40 miljoen armlastige Oekraïners een nieuwe immigratiegolf teweeg zal brengen.
De burger begrijpt dat, de door de EU gesteunde, Oekraiense coup omwille van het associatieverdrag geleid heeft tot een onnodige en dat verdere implementatie de spanningen niet zullen verminderen, maar eerder zullen doen toenemen.
De burger begrijpt dat er vele miljarden van hun nodig zijn om een failliet, half verwoest land op te bouwen en dat dat geld uit zijn portemonnee gestolen dreigt te worden.
De burger begrijpt ook dat de betaalde media de boel verdraaien ten gunste van de elite.
Kortom, de burger begrijpt dat de Oekraïne agenda alleen de belangen dient van een kleine elite van oligarchen, multinationals en politici (lees beroepsoplichters).

Dat de opkomst niet hoog is komt eerder doordat de burger naar aanleiding van het in de wind geslagen referendum over de Europese niet het gevoel heeft dat er überhaupt nog naar hen geluisterd wordt. Daarom des te meer complimenten aan onze vrienden van GeenPeil/GeenStijl die het initiatief hebben genomen voor dit referendum en alle Nee-stemmers hebben weten te mobiliseren met hun meer dan terechte boodschap: “Red de democratie!”

Natuurlijk zal de elite hun zin doordrijven met het associatieverdrag, maar een hernieuwd kiezersbedrog zal de verbittering en scepsis onder de burger doen groeien. Steeds meer burgers worden wakker en zullen zich tegen de main-stream media en de elite verzetten.Het eliteproject genaamd EU loopt op haar laatste benen!

Lees verder bij de Bron: #zaplog

Photo by David Blackwell. cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nigel farage on eu break up and

Nigel Farage on EU break up and World Government

13062114715 d93582918d stalker

Verzekeraar stalkt patiënt: ‘Want u kunt werken’