in , ,

Het Amerikaanse ministerie van Defensie vaardigde een contract uit voor ‘COVID-19-onderzoek’ in Oekraïne, 3 maanden voordat bekend was dat Covid zelfs maar bestond

Begin januari 2020 hoorde de wereld voor het eerst over een nieuw , met meldingen van een vermeende nieuwe longontsteking-achtige die zich verspreidde over Wuhan, .

De wereld wist echter pas in februari 2020 van , want pas op de 11e van die maand noemde de Wereldgezondheidsorganisatie de nieuwe coronavirusziekte officieel Covid-19.

Dus aangezien dit de officiële waarheid is, waarom blijkt uit gegevens van de Amerikaanse regering dat het Amerikaanse ministerie van (DOD) op 12 november 2019 een contract heeft gegund aan Labyrinth Global Health INC. voor ‘COVID-19-onderzoek', ten minste een maand vóór de vermeende opkomst van het nieuwe coronavirus en drie maanden voordat het officieel Covid-19 werd genoemd?

De schokkende bevindingen houden daar echter niet op. Het in november 2019 gegunde contract voor ‘COVID-19 Research' had niet alleen de opdracht om in plaats te vinden, het was in feite onderdeel van een veel groter contract voor een ‘Biological threat reduction programme in Ukraine' .

Misschien verklaart dit waarom Labyrinth Global Health sinds de oprichting in 2017 samenwerkt met Peter Daszak's EcoHealth Alliance en Ernest Wolfe's Metabiota.

De regering van de heeft een website met de naam ….

Lees verder bij de bron: The Expose


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Klimaathoax: Nederland gaat wekelijks 900 ton afval uit Rome verbranden

Duitsers krijgen bevel over alle brigades, Nederlandse landmacht gaat volledig op in het Duitse leger