in ,

Onmiskenbaar feit: “Kooldioxide” is GEEN “vervuilende stof” maar een schenker van leven

forest and mountain partially covered with fog

“Zonder blijvende afhankelijkheid van koolstof-energie, zou een groot deel van de Canadese bevolking de komende winters gewoon doodvriezen.”
– Chemicus Dr. Klaus LE Kaiser

Open brief aan de Canadese premier van chemicus Dr. Klaus LE Kaiser.

Onmiskenbaar feit: “Kooldioxide” is GEEN “vervuilende stof” maar een Gever van leven


27 maart 2021

Beste premier,

Vermoedelijk heeft u de uitspraak van het Hooggerechtshof over de “CO2-belasting” verwelkomd .

Het verbaast me altijd hoe “klimaatverandering” wordt gelijkgesteld met “koolstofdioxide” (gewoonlijk eenvoudigweg “koolstof” genoemd) of zelfs “koolstofvervuiling” wordt genoemd. In feite is kooldioxide (chemisch symbool “CO2”) de stof die absoluut essentieel is voor al het leven op aarde!

De uitspraak noemt alleen ‘koolstof’ en ‘vervuiling’. Dat is gewoon meer misverstanden, verwarring en ‘politiek’.

Ja, “klimaatverandering” is gaande (op en neer) sinds deze planeet is ontstaan. Nog maar 22.000 jaar geleden was het hele oostelijke deel van Canada bedekt met een 1 tot 3 km dikke laag ijs. Sindsdien is het in een periode van ongeveer 15.000 jaar gewoon weggesmolten door de natuurlijke ‘klimaatverandering’.

Denkt iemand met een gezond verstand echt dat het kwam door kampvuren door de weinige aardbewoners die toen op de continenten woonden? En waarom zou dat natuurlijke proces zijn gestopt als het ijs eenmaal verdwenen was? Bovendien toonden analyses van monsters van diepe ijskern aan dat de kooldioxide goed steeg nadat het ijs begon te smelten, met een vertraging van bijna 1000 jaar.

Het huidige sekte-achtige verlangen naar het “koolstofvrij maken” van de energiebehoeften van de mensheid heeft ernstige negatieve gevolgen, vooral voor toekomstige generaties – en heeft geen effect op “klimaatverandering”.

De uitspraak van gisteren van het Hooggerechtshof van Canada (SCC), waarbij de legitimiteit van de “CO2-belasting”, dwz de wet van 2018, getiteld ” Greenhouse Gas Pollution Pricing Act “, wordt bevestigd, is een aanfluiting.

Als chemicus vermoed ik dat de wet zelf, alleen al door haar titel, een aanfluiting is!

Hoewel de SCC misschien geen keus heeft gehad om anders te beslissen, is de wet zelf wat betreft de wettigheid ervan gebaseerd op misleidende / foutieve taal en interpretatie van wetenschappelijke feiten.

Natuurlijk hebben maar weinig geleerde rechters de kennis of opleiding gehad die nodig is om scheikunde, natuurkunde, biologie, ecologie, geologie en aanverwante gebieden te begrijpen; evenmin als de meeste van onze illustere politici.

De uitspraak noemt alleen ‘koolstof’ en ‘vervuiling’. Dat is gewoon meer misverstanden, verwarring en ‘politiek’.

Het onmiskenbare feit is dat “kooldioxide” GEEN “verontreinigende stof” is, maar een absoluut essentieel spoorgas in de atmosfeer van de aarde, momenteel ongeveer 0,04% van al zijn componenten.

Onbetwiste wetenschappelijke feiten

  • Zonder die CO2 in de atmosfeer zou al het leven op aarde ophouden te bestaan!
  • Zonder die CO2 in de atmosfeer zou er geen zuurstof worden geproduceerd; CO2 is / was de enige bron van moleculaire zuurstof (die we bij elke ademhaling inademen)!
  • Zonder de constante aanvoer van CO2 door de duizenden actieve vulkanen en fumarolen zou het leven op aarde al tot stilstand zijn gekomen.
  • Zonder die CO2 in de atmosfeer zouden oceanen en (de meeste) zoete wateren “verzuurd” worden.
  • Zonder het gebruik van koolstofachtige hulpbronnen (zoals steenkool, olie en aardgas) kan de wereld niet doorgaan.
  • Zonder blijvende afhankelijkheid van koolstof-energie, zou een groot deel van de Canadese bevolking de komende winters gewoon doodvriezen.

Bovenstaande uitspraken zijn stuk voor stuk onbetwiste wetenschappelijke feiten, al decennia / eeuwen bekend!

Met vriendelijke groet,
Dr. Klaus LE Kaiser

Lees verder bij de bron: Ice Age Now

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Schermafbeelding 2021 03 28 om 19.01.31

Werkelijke cijfers liegen niet: in 2020 was er absoluut geen pandemie in Italië

global reset 05a

Industriële revolutie 4.0 uit agenda WEF: Banken en Belastingdienst bestaan niet meer in 2030