in

Werkelijke cijfers liegen niet: in 2020 was er absoluut geen pandemie in Italië

Schermafbeelding 2021 03 28 om 19.01.31

Weet u het nog? Bergamo, legertrucks vol met dode mensen? Kerken die gebruikt werden als een soort abattoir waar de doden werden opgeslagen voor verdere verwerking? Italië werd door onze media (en door sommigen nog steeds) gebruikt om de schrik er goed in te jagen.

Dat is ook goed gelukt, want mede op basis van dit soort beelden gaan we tot op de dag van vandaag gebukt onder de meest vreemdsoortige gedragsregels. En ook nog zonder noemenswaardig protest.

Toch heeft u er recht op vanachter uw mondkapje te weten waarom u dit draagt. Wederom een tipje van de sluier.

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel

Als dit spreekwoord ergens van toepassing is, betreft het wel de berichtgeving over de vele extra doden bij de coronapandemie in Italië. Over het hele jaar gemeten was er geen oversterfte, zeker niet in relatie tot de samenstelling van de bevolking.

En dat niet alleen: in de categorie mensen van 0 tot 70 jaar waren er nog nooit zo weinig jaarlijkse doden in Italië als in 2020.

Dat er foto’s opdoken van lijken die niet verwerkt konden worden, heeft te maken met het feit dat de overheid begrafenissen verboden had. Met de wetenschap die we nu hebben over de onbetrouwbaarheid van overheden en hun toekomstplannen is het reëel om aan te nemen dat ook de Italiaanse overheid dit besluit bewust heeft genomen om paniek te zaaien.

Wanneer de mensen gewoon begraven waren (in Italië zijn veel minder crematies dan bij ons), zou er niets aan de hand zijn geweest. De cijfers zijn inmiddels uitvoerig geanalyseerd door Samuel Eckert (SE research & statistik). Het zien van de analyse is een absolute aanrader voor wie de Duitse taal machtig is (video).

De analyse levert nog een gruwelijke ontdekking op.

Tijdens de coronagolven zijn er heel veel extra doden gevallen, maar niet door corona

Het blijkt namelijk dat tijdens de twee coronagolven ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 Bill Gates Vaccines

Duitsland: Twee derde van medisch personeel kwam niet opdagen voor vaccinatie afspraak

forest and mountain partially covered with fog

Onmiskenbaar feit: “Kooldioxide” is GEEN “vervuilende stof” maar een schenker van leven