in

Ook Almere moet eraan geloven: Versterkte gebedsoproep moskeeën gaat door

Vier moskeeën in Almere zullen vrijdagmiddag versterkt een Arabisch gesproken gebedsoproep over de Almeerse wijken uitspreken.

Een merendeel van de raad noemt het initiatief ‘onwenselijk’, maar wettelijk is er geen middel om de moskeeën dit recht te ontnemen.

Dat bleek donderdagavond tijdens een ingelaste vergadering van de gemeenteraad.

De gemeente is al sinds 2014 structureel in gesprek met de moskeebesturen. Een aantal weken geleden gaven de moskeebesturen aan om in deze coronatijd op vrijdagen een oproep tot gebed te doen, zoals dat ook in Islamtische landen vaak het gebruik is.

“We waren verrast en hebben ook gevraagd of dit wenselijk is. Iets wat goed bedoeld is, kan averechts uitwerken. Wij hebben ze alterantieve oplossingen aangedragen en om de principiële discussie hierover op een later tijdstip te voeren.”, zei wethouder Froukje de Jonge.

Lees verder bij de bron: almeredezeweek.nl via ej bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
9 maanden geleden

De Haagse criminelen kunnen overal een wet voor maken, dan ook maar hiervoor. WIJ mogen ook geen lawaaioverlast geven dus ZIJ ook NIET!

Nederlandse van binnen uit gesloopt door NWO
9 maanden geleden

Natuurlijk is het wel mogelijk om geen vergunning te geven. Islam is namelijk niet een religie maar een politieke stroming. Want hoe kun je Islam een religie nomen als in de Koran het doden van mensen van andere religies volledig acceptabel is.
Dus alweer een stukje veroverd. En zo gaat het bij Islam altijd weer … Moslims rusten niet eerder voor dat Nederland volledig Islam is.

Eigen moskeeën, halal slachten, eigen scholen, eigen sharia, eigen wijken, eigen politici … er komt geen eind aan tegemoetkomingen. En van integratie komt niets terecht met een dubbele nationaliteit. Met NL uitkeringen heeft de moslim geen enkel probleem en een eigen in Marokko gaat ook prima.

Dit leidt tot niets anders dan een gespleten cultuur en enclaves in Nederland en wie dat niet zo ziet moet wel blind zijn. Nederland levert Zwarte Piet en zijn al eeuwen traditionele Negerzoen om maar niet te kwetsen.

Ik kan het niet anders zien dan dat de NWO Nederlandse overheid bezig is haar autochtone bevolking te verraden en het land van binnenuit te slopen.

Scherpschieter
9 maanden geleden

Grof geschut gaan gebruiken en Kogels door luidsprekers schieten, overheid luistert toch niet naar bevolking.

Auk
9 maanden geleden

Is dit een democratisch land? Er worden beslissingen genoemen door een groepje idioten terwijl deze veranderingen grote invloed hebben op het leven van de bevolking. Er worden wetten in de grondwet veranderd die grote invloed hebben op het leven van de bevolking. Ongelooflijk dit!! Dit is geen democratie, dit is dictatuur!

Pistolen-Paultje
9 maanden geleden

1.5m social distancing en groepsvorming wordt in 1 week zonder slag of stoot ingevoerd en op bekeurd.
En dit kan niet tegen gehouden worden???? Nee politiek correct Nederland wil het niet tegen houden!
De politiek zijn geen volkvertegenwoordigers, maar volkverraders. Wat een slappe hap!

NL-Alert app maakte ook volgen van gebruikers mogelijk

Ook in Nederlandse laboratoria liggen gevaarlijke virussen opgeslagen