in , ,

Openbaar Ministerie zet voodoo-experts in om Nigeriaanse vrouwen gerust te stellen

nitell / Pixabay

Het Openbaar Ministerie (OM) zet voodoo-experts in om Nigeriaanse slachtoffers van mensenhandel te kalmeren. Jonge Nigeriaanse vrouwen die verhandeld zijn, durven namelijk regelmatig uit angst voor voodoo-vloeken niet in opstand te komen.

Dat meldt staatssecretaris Harbers (Asiel) in een brief aan de Tweede Kamer.

en OM nemen de angst van Nigeriaanse slachtoffers zeer serieus. Het OM heeft in woonachtige voodoo-experts ingeschakeld om de vrouwen gerust te stellen.”

Mensenhandelaren spreken een vloek over de vrouwen uit om ze te laten gehoorzamen. Gesmokkelde vrouwen durven hierdoor veelal geen hulp te zoeken, zegt Harbers.

„Het is daarom van belang om deze slachtoffers snel en goed te signaleren, zodat ze uit de uitbuitingssituatie gehaald kunnen worden.”

Lees ook eens verder bij de bron: Telegraaf.nl

Wat een gekkigheid allemaal en het mag ook bakken met geld kosten. Als het zo doorgaat zijn we terug in de oertijd beland.


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

Wat denk je?

0 points
Upvote Downvote

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. Misschien kan OM specialisten op het gebied van telekinese inzetten om deze vrouwen weer snel naar hun vertrouwde warme omgeving terug te brengen.
    Zeer opvallend is dat het OM in geen enkel geval iets lijkt te geven om de autochtone bevolking. Wat heeft de autochtone bevolking gedaan dat het OM de eigen bevolking zo onverschililg laat?

  2. Openbaar ministerie – het Lachertje binnen de rechtspraak, Daar komen ministers op de thee -om hun nieuwe wetten en plannen te bespreken
    Het OM = “onafhankelijkheid” zelfe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iedereen heeft er iets over te zeggen, jij ook?

Is Mark Rutte een oorlogsmisdadiger?

Goed nieuws voor iedere Nederlandse burger: Burgerprofileersysteem SyRI dit jaar nog voor de rechter