in

Peter R. de Vries zit er weer eens naast: Nieuwe feiten in Deventer moordzaak

Maurice de Hond heeft dit al enkel malen geprobeerd aan de man te brengen dat het onderzoek niet klopt en wederom zoals vaker roeptoeterd Peter R. de Vries dat het onzin is, maar nu:

De recherche heeft nieuwe feiten ontdekt in de Deventer moordzaak. Daaruit zou blijken dat de man die eerder 12 jaar cel uitzat voor de moord op de vermogende weduwe Jacqueline Wittenberg (60), mogelijk onterecht is veroordeeld. Wittenberg werd in september 1999 in haar huis in Deventer dood gevonden. Haar executeur-testamentair Ernest Louwes werd voor de moord veroordeeld.

De recherche zou volgens de Volkskrant twee aanwijzingen hebben gevonden dat het slachtoffer niet op donderdag 23, maar op vrijdag 24 september 1999 is gewurgd en doodgestoken. Op die dag had Louwes aantoonbaar een alibi.

Bovendien zijn er op basis van alle beschikbare foto’s en ander onderzoeksmateriaal indicaties dat het lichaam 6 tot 24 uur na de moord moet zijn verplaatst.

Louwes heeft namelijk altijd volgehouden onschuldig te zijn.

via Telegraaf.nl.

Moet Peter R. de Vries zelf onderhand niet eens veroordeeld worden wegens verstrengeling van zaken?

Photo by hans.gerwitz


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ECB gaat los: 400 miljard euro voor huishoudens en mkb krediet

EU belandt in schemerzone: U verdwijnt