in

Poetin daagt Biden uit voor live debat over kwesties die van belang zijn voor de rest van de wereld

Victoria_Borodinova / Pixabay

De Russische president Vladimir heeft zijn Amerikaanse tegenhanger, Joe Biden, onverwijld uitgedaagd voor een livestream online discussie en stelde voor om te debatteren over bilaterale betrekkingen en kwesties die van belang zijn voor de rest van de wereld.

De president noemde de strijd tegen de pandemie, regionale conflictoplossing en strategische stabiliteitskwesties als mogelijke onderwerpen en merkte op dat hij bereid zou zijn om op vrijdag of maandag in een “open” chat met Biden te praten .

“Ik zou president Biden willen voorstellen dat we onze discussie voortzetten, maar op voorwaarde dat we het daadwerkelijk live doen, zonder enige vertraging, rechtstreeks in een open, live discussie”, vertelde donderdag aan de Russische 24 -zender. “Ik denk dat het interessant zou zijn voor de mensen in en de mensen in de Verenigde Staten en vele andere landen,” voegde hij eraan toe.

Poetin antwoordt op Biden’s insinuatie dat hij een ‘moordenaar’ is: zegt dat de Amerikaanse president het over zichzelf heeft, maar ‘ik wens hem een ​​goede gezondheid’

‘Ik zou dit niet te lang uitstellen. Ik wil in het weekend naar het taiga [bos] gaan om uit te rusten, maar we kunnen het morgen doen, of laten we zeggen op maandag, ” stelde hij voor.

Poetins uitdaging komt een dag nadat Biden het eens was met ABC News-anker George Stephanopoulos dat de Russische leider  “een moordenaar” is. 

Lees verder bij de bron: RT Rusland en voormalige Sovjet-Unie


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gaat Kaag truc uithalen over links om Rutte te passeren? VVD en D66 dragen allebei een verkenner voor

Onderzoekers wijten bloedproppen aan immuunreactie, EMA over AstraZeneca-vaccin: ‘Blijf prikken!’