in ,

Politie handhaafde boerkaverbod alwéér niet, rellende niqabi kan straffeloos treinrit op stelten zetten

ArmyAmber / Pixabay

Gisteren meldden we dat een opstandige niqaabdraagster heeft gezorgd voor een treinvertraging van maar liefst twintig minuten. In ieder geval kwam de erbij, zeiden we, en kon het eens een keer worden gehandhaafd.

Vandaag blijkt dat die wetsdienders helemaal niet zo driftig in de weer zijn gegaan met die wetstekst.

Bizarre taferelen gisterenmiddag op Rotterdam Centraal.

Een vrouw met een niqaab aan wilde per sé niet zich identificeren bij de betrokken conducteurs. De seksistische islamiste vond namelijk dat de – mannelijke – conducteurs – daar helemaal het recht niet op hadden.

Vervolgens moest de politie er aan te pas komen om de relniqabi aan de te houden.

Vanwege de aanwezigheid van de agenten gingen we er gisteren nog vanuit dat het boerkaverbod eindelijk eens gehandhaafd werd. Maar nee hoor, dat blijkt dus niet het geval te zijn geweest: mevrouw kon ‘gratis’ stampij maken, het openbaar vervoer ophouden en conducteurs seksistisch bejegenen.

Boete? Niet in laf Nederland, hoor: ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nederland verraden aan NWO
1 jaar geleden

Laat raden welk signaal uit gaat van een overheid die niet optreedt en dat bij moslims die bij alles de grenzen opzoeken ?
Het gekke is dat als je 4 km/hr te hard rijdt dan wordt je vervolgd tot aan de hemelpoort …..
Nederland is de afgelopen 20 jaar een onherkenbaar land geworden.

Albert Groeneberg
1 jaar geleden

De grondwet biedt geborgenheid en bescherming aan het volk. Onze grondwet stoelt op christelijke waarden. De grondwet versterkt het nationale gevoel en bindt het volk samen; het zgn. saamhorigheidsgevoel.

Onze vrijheden, bijv. van godsdienst en demonstratie, onze verworven rechten van zorg en onderwijs, en plichten naar de maatschappij en naar elkaar zijn alle in onze grondwet opgenomen.

Het diversiteitsbeleid – de instroom van barbaarse culturen – haalt de fundamenten van onze waarden en normen onderuit. De geborgenheid en veiligheid valt weg en het volk raakt onderling verdeeld: men bestrijdt en bevecht elkaar.

Vreemdelingen hanteren nu de grondwet tegen ons. De grondwet is nu onze vijand geworden.

EU=NWO=1984=NEVER !!!
1 jaar geleden

Belangrijk is de geest van de wet. De grondwet heeft nooit beoogd dat gasten die onderdak geboden wordt in dit land de dienst gaan uitmaken en er op uit zijn de autochtone bevolking weg te pesten, hun cultuur te vernietigen en hun economie te slopen. Door meerdere historici op internet wordt er terecht op gewezen dat Islam niet een godsdienst is maar een poltitieke stroming waar geen weg is voor andersdenkenden. Dat is niet een uitvinding van historici maar wordt zonneklaar bewezen met feiten uit de geschiedenis waar moslims landen binnenvielen en overheersten.

Het is onbegrijpelijk dat de EU en de regeringen in de EU moslims in grote getale hebben toegelaten en zelfs ophalen met EU geld uit Afrika. Dit is niet een foutje en het heeft ook niets met humaniteit te maken (want de EU geeft helemaal niets om burgers – burgers mogen niets eens stemmen). Hier is sprake van een samenzwering tegen de burgers van de EU door de machthebbers achter de schermen in de EU (Illuminati, banken, multinationals). Het doel van de samenzweerders (cabal, zionisten, Rothschilds) is niets minder dan de EU cultureel en financieel kapot te maken zodat de banken de macht in de EU volledig kunnen overnemen (want de schulden bij de ECB kunnen niet meer worden terug betaald) om uiteindelijk een wereldregering te vormen.

Het is de hoogste tijd dat mensen wakker worden en de locale regering dwingen zo snel mogelijk uit deze EU te stappen. Een EU samenwerkingsverband is goed …. maar absoluut niet deze EU Nieuwe Wereld Orde van Merkel, Macron en Rutte die zelfs willen dat landen hun souvereiniteit inleveren.

Al 25 gemeenten komen in verzet tegen de verplichting om 5G uit te rollen

Prinsjesdag, de dag van politieke leugens en zwaaien naar je belastinggeld