Prinsjesdag, de dag van politieke leugens en zwaaien naar je belastinggeld

15777937859 937aa34b09 Prinsjesdag

Prinsjesdag een de dag van politieke leugens en zwaaien naar je belastinggeld. De mooie berichten van het zijn al ontkracht maar het liegen zal vandaag doorgaan. We gaan er allemaal op vooruit NIET DUS!, maar het feest moet doorgaan. We gaan kijken naar de glazen koets die bakken met geld kost, zwaaien naar een duur sprookje van 345,5 miljoen per jaar, waarom doen we dit?

We zijn als natie nu wel lang genoeg misbruikt door een kliek met dáftig Duitsch accènt.Let op: we zetten niet aan tot geweld, daar zijn we mordicus tegen. Maar in het utopische geval dat we met gelijke munt zouden mogen betalen……

koning

Wie de euvele moed heeft om te inventariseren waarom “oranje” en helemaal niet “één” zijn, heeft aan een vuistdik boekwerk in het kleinste lettertype bij lange na niet genoeg. De Oranjes van voor 1702 en de “oranjes” van na die datum verdienen een plaats in de eregalerij van hoogverraders en na gebruik het fel oranje gekleurde vagevuur. Vagevuur is een mooi middeleeuws woord wat uitstekend past bij het feodale instituut “parlementaire democratie”. Iedere troonswisseling is het toppunt van antidemocratische handelingen en feitelijk een verkapte . Regenten en parlementariërs zijn daaraan volledig medeplichtig.

Het miljoenenleger van ambtenaren heeft er alle belang bij dat deze situatie in stand wordt gehouden. Want als het bijltjesdag wordt, is hun leed niet te overzien: ze moeten aan het werk.

Het Nederland van vandaag is een provinciale regio van het herstelde heilige roomse rijk, ook wel Europese Unie genoemd. In zit een uitvoerende organisatie, geen regering. De Nederlandse is ondergeschikt aan het eenzijdige koninkrijksstatuut, de EU-regels en het zogenaamde Internationale Recht. De verordeningen die ons links en rechts, al of niet vanuit Den Haag, c.q. Brussel worden opgelegd, hebben veel weg van de “Veranlassungen” tijdens de bezetting (1940-1945) van dit land door de kwartiermakers van het huidige EU-gedrocht: de nazi's.

Maar niet alleen Hitler zou een rondedansje op de Dam maken, ook Marx en Lenin draaien zich in hun graf om. Want onze gehele economie draait op de overheid. Bijna alle werk is staatsgerelateerd, het rondpompen van belastinggeld wordt “innovatief beleid” genoemd. Kijk rond in uw eigen omgeving en probeer maar eens uit te vinden waar géén belastinggeld voor wordt gebruikt. En ja, een ambtenaar die een papatje koopt is daar een voorbeeld van. Ook een stratenmaker die een patatje koopt. Of een metaalbewerker bij Hoogovens die een patatje koopt. De patatboer is er goed mee: hij werkt voor de staat en moet de helft van die inkomsten ook nog weer eens inleveren bij de staat – voor de volgende zakjes patat. De staat is almachtig en staten zijn werktuigen van de bezittende klasse. De “oranjes” zitten op een vooruitgeschoven post, hun vrinden achter de coulissen maken de dienst uit. Ze kunnen hun gang gaan zolang de belangen van Rome – The Crown – Washington DC worden gediend. Wijkt men daarvan af, dan is een ongeluk of loden kogel hun deel. Men zuivert het eigen soort van tijd tot tijd. Als een “prinsje van oranje” het te bont heeft gemaakt, wordt hij dood verklaard en kan elders aan zijn gerief komen. Iedereen werkt mee, per slot van rekening zeg je geen nee tegen een paar honderd miljoen beurswinst, dan houd je je waffel wel.

Het geleuter wat Nederlanders ieder jaar op de derde dinsdag in september moeten ondergaan is een belediging voor het gezonde verstand en normaal denkende mensen. De protserige prehistorische vertoning van pracht en praal is een aanslag op iemands IQ, hoe laag die ook mag zijn. Dat daar ouden van dagen met vlaggetjes lopen te zwaaien is nog daar aan toe, veel erger is het optrommelen van scholen vol kindertjes die “oranje boven” moeten zingen op de route. Het verrotte stelsel moet koste wat kost in stand worden gehouden.

Feiten worden standaard 180 graden omgedraaid.  Landverraders en deserteurs worden verzetshelden. Drugssmokkelaars worden filantropen. Wapenhandelaars worden vredesduifjes. Moordkredieten verkopen wordt goodwill missie.

Een indertijd haastig ingevlogen leeghoofdig Argentijns huppeltje van bedenkelijke reputatie wordt hier “koningin” genoemd – je gelooft je oren niet. Haar vader was een massamoordenaar en zij wist van niets.

Een onderbemeten lobbes die op miljarden zit, gaat de Nederlanders vertellen hoe ze moeten leven en dat hun jaarlijkse onkostenvergoeding van 345 miljoen dan wel krapjes is, maar welbesteed. Hij moet blijkbaar “koning” worden genoemd, tekent en benoemt van alles en nog wat, maar weet niet eens wat hij tekent en waar hij dat kruisje moet zetten, daar heeft hij een bataljon hulptroepen voor nodig. Zijn opa was een SS'er, zijn oma was een moffenhoer. Maar onderstaand verzetsliedje zal op 31 januari 1938 niet hebben geklonken, want de “monarchie” was immers ternauwernood gered.

‘Moet je horen, moet je horen
Er is vannacht een kind geboren
Vannacht om 12 uren
Bij de buren, bij de buren
En de ooievaar zat op het hek
Al met een moffenkindje in zijn bek
Ik heb altijd wel gezeid
Dat die meid met moffen vrijt.'

Door veel accent te leggen op de onnozele hoedjesparade, wordt de aandacht afgeleid van de absurditeit van het instituut “constitutionele monarchie” een liberale uitvinding.

Een geselecteerd chantabel loopjochie als Rutte is sinds zijn tijd als pindakaasverkopertje aan het liegen dat het gedrukt staat en wordt dus door de heersende kliek getolereerd. Als hij één keer de over bijvoorbeeld zijn zoektocht naar de onderste steen verteld, wordt hij “weggepromoveerd” of erger.

Een bijltjesdag zal gigantische proporties aannemen, zoveel is zeker. Wie is er niet medeplichtig, vraag je je af. Van de 17 miljoen Nederlanders wil 10% morgen een republiek, maar ze durven er niet eens voor uit te komen. Want “oranje” en Nederland zijn immers één. Kom je aan de “oranjes” dan kom je aan mij. Enquêtes wijzen immers uit dat 99,9% de monarchie wil behouden omdat “ze het zo goed doen”. Wát ze nou eigenlijk precies doen weet niemand. Staatsgeheim.

Een paar honderd in de haast opgetrommelde dementerende vlaggetjeswapperaars en wat verplicht aangerukte klasjes schoolgaande jeugd vertegenwoordigen de “rijendik” opgestelde toeschouwers.

We kunnen ons vergapen aan maffe hoedjes op corrupte koppen.

“Het volk” heeft een onwettige “koninklijke familie” gefaciliteerd met een bepantserde  “glazen koets” van € 12 miljoen. Groot voordeel: we kunnen ze nu HELEMÁÁL zien!

Het lulverhaal van een Overbodige Veurlees Keuning, “terzijde gestaan” door een ingevlogen huppelepupje met vastgeroeste kaakklem om de schone schijn op te houden, hebben wij hier uiteraard niet gevolgd. Wij volgen deze lui niet, waarom zouden we? Ongekozen, onbekwaam, onbevlogen en anti-Nee-derlandsch.

Zijne Majesteitelijke Landsheer mompelde enkele maanden geleden nog, dat “iedereen die in de verdrukking zit, HEM aan zijn zijde vindt”. Als hij niet op vakantie is (staatsbezoeken dus). Vervolgens leest deze groot-aandeelhouder van Shell à € 100 miljard voor, dat Jan-met-de-Pet nog even moet doorbijten, dan is zijn leed geleden. Dit schrijven we op, ondanks het feit dat wij het niet hebben gevolgd. Waarschijnlijk is een hot item ook, dat de onveiligheid als gevolg van terrorisme weer is toegenomen. Bangmakerij is officiële staatspolitiek, voor het geval u dat was vergeten.

Wat u ook niet moet vergeten is het feit dat deze veurlees-keuning Hoofd van de Regeering is. De regering is immers “de koning en zijn ministers”. Hij moet tekenen bij het kruisje, tenminste als het ex-symbool van nationale verpaupering – zijn vermeende moeder, thans “prinses” – hem daarvoor toestemming geeft. Een wet is pas wet als er TWEE kruisjes onder staan. Zo werkt de “moderne demokrasie” in de Polder beste mensen, voelt u zich nu geen idioot?

Nee-derland bestaat niet. De wetten zijn ongeldig, alle regeringen zijn onwettig. zijn dooddoeners en (internationale) verdragen nietig, dus waardeloos.

Dus dan kun je als regering doen en laten wat je wilt, de oppositie speelt het spel mee en de Nationale is 2 keer zo groot als het leger. Men moet alleen het nog definitief onder controle zien te krijgen, alvorens het echte feest kan beginnen.

Voor mij geen Prinsjesdag ik doe niet mee aan een duur sprookje terwijl ouderen wegkwijnen en hun pensioen jaar op jaar zien dalen terwijl Amalia 1,5 miljoen of 4000 per dag mag opmaken terwijl ze NIETS maar dan ook HELEMAAL niets daarvoor hoef te doen!, BELACHELIJK, denkt u daar maar even aan als u langs de route staat de zwaaien naar deze UITBUITERS.

Lees verder bij de bron: INDIGNATIE

Photo by OXLAEY.com cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
boerka 1564569467

Politie handhaafde boerkaverbod alwéér niet, rellende niqabi kan straffeloos treinrit op stelten zetten

15742463022 e7f9f4920d zwarte piet

Dat was dat, traditie foetsie: Zwarte piet definitief van de televisieboot gegooid