in ,

Rare wereld: Twitter censureert NLse organisatie na benoemen biologische feiten (M/V), feiten benoemen is ‘hatespeech’

2513014001 c19342363c strange world

De voorzitster van de Nederlandse feministische organisatie Voorzij is verbannen van Twitter. Haar account met bijna 10.000 volgers is uit de lucht gehaald.

Ook de account van de stichting @voorzij is uit de lucht gehaald. Dat lijkt vooralsnog een tijdelijke opschorting.

Twitter draagt als reden voor het schorsen van de account aan dat regels worden overtreden. Twitter schaart het opkomen voor vrouwenrechten tegenwoordig onder ‘hate speech’.

Er zijn inmiddels honderden internationale vrouwen en supporters van vrouwenrechten van Twitter af gezet voor het benoemen van biologische feiten.

De voorvrouw van Voorzij in Nederland is ook geschorst omdat zij zegt dat mensen niet echt van geslacht kunnen veranderen door pillen en operaties en mannen geen vrouw kunnen worden.

Voorzij voert actief campagne voor het behoud van vrouwenrechten. En wil helpen voorkomen dat minderjarigen medisch onomkeerbare zware en wetenschappelijk betwiste beslissingen kunnen nemen.

Ook vraagt de stichting aandacht voor kinderen met transgender-gevoelens en wil dat zij beter beschermd worden tegen vroegtijdig onherstelbaar …..

Lees verder bij de bron: TPOok

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2308371224 60e0cda6e8 FAIL

Tot zover het verzet van de horeca: Terrassenprotest grotendeels ludiek

4423270518 df67e92fce onbetrouwbaar1

Verkiezingsprogramma VVD: ongevaccineerde kinderen uitsluiten