in ,

Rare wereld: Twitter censureert NLse organisatie na benoemen biologische feiten (M/V), feiten benoemen is ‘hatespeech’

De voorzitster van de Nederlandse feministische organisatie Voorzij is verbannen van Twitter. Haar account met bijna 10.000 volgers is uit de lucht gehaald.

Ook de account van de stichting @voorzij is uit de lucht gehaald. Dat lijkt vooralsnog een tijdelijke opschorting.

Twitter draagt als reden voor het schorsen van de account aan dat regels worden overtreden. Twitter schaart het opkomen voor vrouwenrechten tegenwoordig onder ‘hate speech’.

Er zijn inmiddels honderden internationale vrouwen en supporters van vrouwenrechten van Twitter af gezet voor het benoemen van biologische feiten.

De voorvrouw van Voorzij in is ook geschorst omdat zij zegt dat mensen niet echt van geslacht kunnen veranderen door pillen en operaties en mannen geen vrouw kunnen worden.

Voorzij voert actief campagne voor het behoud van vrouwenrechten. En wil helpen voorkomen dat minderjarigen medisch onomkeerbare zware en wetenschappelijk betwiste beslissingen kunnen nemen.

Ook vraagt de stichting aandacht voor kinderen met -gevoelens en wil dat zij beter beschermd worden tegen vroegtijdig onherstelbaar …..

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tot zover het verzet van de horeca: Terrassenprotest grotendeels ludiek

Verkiezingsprogramma VVD: ongevaccineerde kinderen uitsluiten