in , , ,

Revolutie voor Nederland? Een handleiding

Een handige video met Nederlandse ondertitels over revolutie. Het legt duidelijk uit welke drie stappen er spelen in een revolutie en gaat ook uitgebreid in op of een revolutie nodig is en zo ja hoe je dit het beste aan kunt pakken.

We zien aan de hand van stap 1 dat de revolutie in eigenlijk al lang begonnen is

Persoonlijk heb ik sterk de indruk dat de huidige machtshebbers wanhopiger en wanhopiger aan het worden zijn. In Nederland liegt de voormalig minister van buitenlandse zaken Frans Timmermans het eigen volk en de rest van de internationale gemeenschap openlijk voor om haat te zaaien tegen Rusland.

In mijn persoonlijke opinie is een revolutie gewenst, het afbreken van alle voorzieningen door de huidige onder druk van de , de enorme schuldenbergen die worden doorgeschoven naar de kinderen en kleinkinderen van Nederland en het openlijke gelieg en bedrog vanuit de media en politiek is misselijkmakend. De mensen in Nederland verdienen veel beter.

Een revolutie is echter alleen waardevol als dit daadwerkelijk meer vrede en plezierig voortbestaan voor de mensen teweegbrengt. Daarom aan eenieder de tip om het materiaal in deze 5 stappen eens rustig tot zich te nemen en daar op eigen integriteit over na te denken en eventueel te implementeren.

-) Een einde aan de slavernij, deel 1: Liefde & Angst
-) Een einde aan de slavernij, deel 2: Kennis & Onwetendheid
-) Een einde aan de slavernij, deel 3: Soevereiniteit & Verwarring
-) Een einde aan de slavernij, deel 4: Vrijheid & Controle
-) Een einde aan de slavernij, deel 5: Orde & Chaos

Lees verder via Achter de Samenleving.

 

Foto via Gigi Ibrahim


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zonde van het nieuwe politiepak: Soldaten en douaniers voortaan in burgerkleding, wanneer de politie agenten?

Vis niet erg gezond, Minister Schippers noemt situatie visbedrijf Foppen zorgwekkend