in ,

Rusland haalt (kern)wapens uit de loods; Ollongren schept op over Panzerfausten

fake news essay

Vanmiddag liet het Russisch Perwi Kanal beelden zien van een bijeeenkomst van Putin met Shogoi, de Minister van Defensie, waarbij Putin opdracht gaf de nucleaire wapens uit de loods te halen en in gereedheid te brengen.

Voor alle duidelijkheid: het woord “nucleair” (“jadderni” in het Russisch), kwam er niet in voor, maar het zou wel vallen onder de benaming die hij wel gebruikte.

Hij gaf in dat korte fragment aan dat het een reactie was op de acties en agressieve bewoordingen vanuit het Westen.

Onder die agressieve acties en woorden, kunnen zeker die van “onze eigen” Minister van Defensie Kasja Ollongren vallen, zoals geuit in DEZE tweet:

Het wordt door experts, waaronder Rob de Wijk, als zeer vreemd aangemerkt dat dit sturen van dodelijke wapens en kogels zo hoog van de daken geschreeuwd wordt.

Ons valt op dat de VS en GB dit minder doen en vooral overlaten aan landen als Nederland, Duitsland en de EU, die zo lijkt het, met …..

Lees verder bij de bron: Blik Op NOSjournaal

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
https bucketeer e05bbc84 baa3 437e 9518 adb32be77984.s3.amazonaws.com public images 58f06f91 82b0 4c86 a558 e27ee2238ad4 1600x1500 11zon

Bewijs dat mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandert

Ukraine fake banner2

7 FAKE NIEUWS verhalen die uit Oekraïne komen door uw vertrouwde media