in , ,

Rutte’s participatiesamenleving is uw eigen fout, de burger deed het uit zichzelf

13109049845 e8e068a975 participatiesamenleving2

Rutte moest nu eindelijk eens toelichting geven over zijn participatiesamenleving, u weet wel, de samenleving waarvoor u betaald voor een Mercedes, en vervolgens zelfs uw Trabant in elkaar mag gaan sleutelen.

Het ”probleemoplossend vermogen” van de samenleving wordt volgens hem groter. Mensen zijn hoger opgeleid, mobieler en mondiger dan vroeger en vormen, mede door de invloed van internet en sociale media, op een andere manier sociale verbanden. Al die kleinere initiatieven bij elkaar, waarbij mensen bijdragen naar vermogen, ”kun je de participatiesamenleving noemen”.

Tja, dan weet u het maar, het feit dat de sociale veiligheid van Nederland bezwijkt onder de bezuinigingen van kabinet Rutte, dat is gewoon omdat u te hoog opgeleid bent, te veel twittert, en te veel sociale initiatieven onderneemt tegen de armoede!

In welk land leeft Rutte?

U bent ook gewoon uit zichzelf verplicht gaan dwangarbeid-werken voor wat zorg en bijstand!? De lastenverzwaringen van Prinsjesdag kwam kennelijk omdat er te veel HBOers en WOers rondlopen? De samenleving gingen gewoon spontaan ineens het (voorheen betaalde) werk overnemen voor ouderenzorg! Het komt dus niet omdat de overheid belastingen verhoogde en lasten verzwaarde, zich ondanks die extra inkomsten terug trok uit de samenleving en vele sociale zekerheden annuleerde, Lees verder via Lang Leve Europa!.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8db10f8cde9078d132e08d7d 640 belangen1

Hans Alders met 21 banen als president-commissaris naar Prorail en geen belangenverstrengeling?

479752114 c4086cf34e NSA1

Schurkenstaat Nederland op NSA watchlist