in

SARS-CoV-2 nog steeds niet aangetoond

screenshot 2020 08 28 still no proof of the virus e28098no need to isolate the new virus we have its genetic sequence e28093 really

Virologie: “Junkyard Science”.

Een juiste typering, gevonden door de ervaren onderzoeksjournalist Jon Rappoport.

LINK

Het SARS-CoV-2 virus moet nog steeds worden geïsoleerd en veiliggesteld, waarom komt het er maar niet van? Is het te moeilijk voor bijvoorbeeld een “viroloog” die als dierenarts vogelpoepmonsters met tienduizenden tegelijk heeft “geïsoleerd” op kosten van de belastingbetaler? Of had hij er één te veel op.

De definitie dan maar:

“Isoleren” betekent: “Daar is het, we zien DIRECT het bewijs ervan, het zit niet vast aan iets anders, het is niet verborgen in een bolletje van cellulair materiaal, het is niet zomaar een stukje rottend oud virus, het is geen willekeurig stuk DNA of RNA, het is niet een mogelijk object drijvend in een soep van cellen in een schoteltje, het is geen veronderstelling gebaseerd op wat we menselijkerwijs kunnen bevatten…”

Ja, het is toch te moeilijk.

Zó moeilijk, dat wij stervelingen iedere fantasie van een amateur geneigd zijn te geloven, omdat het zo hoogdravend en ongrijpbaar is. Zo….”wetenschappelijk” ook…..

Dr. Stefan Lanka heeft in twee processen de Duitse rechter laten vonnissen, dat het mazelenvirus nooit is aangetoond.

En daarmee in feite geen enkel virus, omdat het principe om zeep is geholpen.

Amateurs als “virologen” weten de 4 stellingen van Robert Koch niet eens, temeer omdat meneer Koch ze heeft gestolen van zijn ondergeschikte Dr. Henle en zelfs persoonlijk heeft omzeild om zijn “bewijzen” te leveren.

In het stuk van Rappoport vraagt de rechter aan de FBI agent: “Bent u dronken?”

Dat is een goede vraag voor de in ontbinding verkerende vakgroep “virologie”. Het antwoord moet wel bevestigend zijn.

Virologen zullen spontaan aan de drank raken vanwege de verregaande staat van bacteriëel rottingsproces van hun bedenksels, fantasieën en leugens verpakt in rechtstreekse dreigementen aan het adres van de “gelovigen”.

Je moet wel bezopen zijn om te beweren wat ze beweren.

je moet wel bezopen zijn om vol te houden dat er iets is, omdat zij in beschonken staat beweren dat ze het voorbij hebben zien komen.

Het is niet voor niks dat Paashuis direct naar de fles grijpt op het moment dat zijn leugens definitief worden omgezet in klinkende munt die zijn kant op komen rollen.

De vakgroep “virologie”.

De op de medische zwarte lijst prijkende Jaap van Dissel is ook zo’n ongeloofwaardige predikant. “Je moet ook wel eens geluk hebben, joh!” Hij heeft het grote geluk dat hem door de gecastreerde journalistiek geen lastige vragen worden gesteld. Want dan valt Jaap direct om. En met hem het deels corrupte RIVM. Wie pakt nu geld van Bill Gates aan zonder bloed aan zijn handen te krijgen?

Het polio-virus, bestaat dat dan wel en is dat dan wel besmettelijk?

Jazeker, maar daar moet je wel wat voor doen. Injecteren of inslikken van zware metalen. Polio is namelijk een gevolg van het vastzetten van zware metalen in het menselijke zenuwstelsel. In eerste instantie door het wondermiddel DDT en thans via het vaccin.

LINK

Geld moet rollen.

Het medische kartel (en de virologie) is ontworpen om de zwaar giftige activiteiten van het “Moederkartel” te verdoezelen.

Epidemieën moeten daarom altijd worden veroorzaakt door iets mysterieus en ongrijpbaars: een virus, Latijn voor “vergif”.

Luchtvervuiling, watervervuiling, voedselvergiftiging, hongersnoden, (burger)oorlogen, EMF straling, met daaroverheen simultaan een “nieuw virus” in combinatie met een tenenkrommende media campagne en geschreeuw om een spuit in de bloedbaan door de bekeerde gelovigen.

En dan moeten benevelde malloten ….

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9d0444c55af14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784c762a78d79e4e 640 coronavirus

Experiment met mondkapjesplicht in Rotterdam en Amsterdam stopt

schuldenberg

Schulden lopen uit de klauw: doet Corona de kredietberg exploderen