in ,

Schijnheilige RVD: Maxima en vrouw Bouterse ongevraagd

703894

Koningin Máxima is dit weekend onbedoeld gezellig een dagje uit geweest met de vrouw van de cocaïnehandelaar en massamoordenaar Desi Bouterse. De foto van de ontmoeting is opmerkelijk. Desi Bouterse is in Nederland bij verstek veroordeeld voor betrokkenheid bij drugshandel en is bovendien hoofdverdachte in het proces over de Decembermoorden.

De RVD zegt in een verklaring dat het ruim zestien uur durende winkeluitje op toeval berust. Door alle commotie moet Máxima haar toevallige ontmoeting met Grace Mugabe van volgende week mogelijk afzeggen.

Surinaamse media hebben een foto gepubliceerd waarop koningin Máxima poseert met Ingrid Waldring-Bouterse, de echtgenote van president Desi Bouterse. De foto werd in New York tijdens een receptie gemaakt door de Surinaamse VN-ambassadeur Henry Mac Donald, die hem daarna op zijn Facebook-pagina plaatste.

Vorige week werd bekend dat Nederland in Suriname weer vertegenwoordigd gaat worden door een ambassadeur. Nederland trok in 2012 toenmalig ambassadeur Jacobi terug, nadat het Surinaamse parlement de omstreden Amnestiewet had aangenomen. Door die wet gaan de verdachten van de Decembermoorden vrijuit.

Lees verder via Stop de bankiers.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6031802585 d4c09d044a ufo1

UFO op nieuwsbeelden bij Honk Kong protesten

13717995444 b59b4f21b5 ebola11

Angst zaaien: ‘Eerste ebola-geval in Verenigde Staten vastgesteld’