in ,

Vluchtelingestroom naar Europa, één grote nep

Kijk eens naar de gemiddelde leeftijd. Gaat er dan geen lampje branden?

Als ik zeg dat die hele vluchtelingenstroom gewoon een door de elite opgezet spelletje is om Europa in een door hen gewenst stadium te brengen en dat de beweging ‘Vluchtelingen Welkom' een /Soros organisatie is die daar miljoenen inpompt, zijn er veel mensen die daar hun schouders over ophalen.

Maar ze zijn toch zielig, ze komen toch uit oorlogsgebieden, krijg ik dan als antwoord.
Nou, inmiddels zijn er veel geheime documenten buitgemaakt en geopenbaard die mijn bewering staaft, Zelfs , ja, echt slim is de man nou eenmaal niet, komt daar notebene openlijk voor uit.
Ten eerste komen veel vluchtelingen niet uit oorlogsgebieden, maar gewoon uit Afrikaanse landen waar geen oorlog is. Of het daar prettig wonen is, is een andere vraag, maar ook dat heeft een oorzaak, welke overeenkomt met mijn ervaring die ik hieronder zal proberen te beschrijven.

Overal zijn vele vragen bij te stellen, maar zolang de vraag ‘Waarom' niet gesteld en beantwoord wordt, zijn alle andere vragen onzinnig.

Als je vraagt, waarom vluchten als je in een oorlogsgebied woont, is het goede antwoord op de vraag snel gegeven. Alleen komt er dan weer een prangende vraag bij als de vluchtelingen helemaal naar of Groot Brittannië komen en daar en dan ook alleen daar politiek asiel aanvragen.
De vraag die dan weer gesteld moet worden is opnieuw waarom. Waarom met alle geweld (denk aan de toestand in Calais) naar Groot Brittannië (voorbeeld).

Voor de oversteek moeten woekerprijzen betaald worden. In Dollars of Euro's.

Wie betaalt dat voor ze?

Het is toch veel eenvoudiger om politiek asiel aan te vragen in bijvoorbeeld , of Griekenland, of Spanje. Gevaarlijke oversteek, maar 99,9 schijnt het toch te lukken. Egypte is ook een mogelijkheid en er zijn nog wel meer Afrikaanse landen waar geen oorlog woedt.

Ook vanuit oorlogsgebieden in het Midden Oosten zijn heel wat landen waar het (betrekkelijk) veilig is eenvoudig te bereiken.

Nee, een grote massa weet blijkbaar zonder een cent op zak een aantal landen door te reizen om in Nederland uit te komen. Ra ra hoe kan dat.

Hoe is een goede vraag . Hoe doen ze dat zonder geld. Maar ook hier is de vraag ‘Waarom' waarom belangrijke dan de vraag hoe.

Iedereen die nadenkt, weet dat het stinkt, er zit een organisatie achter, het heeft een doel. En nog niet zo lang geleden is dit doel uitgelekt.

Europa moet totaal ontregeld worden en weer als een rijpe appel in de schoot van Pappa Amerika vallen. Terug in je hok Europa, want Europa begint lastig te worden. Het begint zich een eigen mening te vormen en zich te verzetten tegen de Amerikaanse imperialistische politiek. Heel voorzichtig nog, maar o zo duidelijk. Kijk maar naar Merkel, die bijna openlijk verzet pleegt en publiekelijk ruziet met Erdogan, maar ook een eind wil maken aan de immigrantenstroom. Maar ook landen als Hongarije verzetten zich tegen het Amerikaanse Soros-plan. Europa wil op eigen benen staan en niet langer de bevelen aannemen van Amerika. En neem nou Macron, die van Parijs de hoofdstad van Europa wil maken en daarmee Londen, de bakermat van het kapitalisme, buiten spel zou zetten.

De VS ziet het met lede ogen aan en probeert deze (niet te stoppen) ontwikkeling te stoppen door Europa te ontregelen.

60 miljoen migranten moeten Europa ingepompt worden om Europa te ontwrichten en weer in het gareel te krijgen.

Hier het bewijs

https://gerard1945.wordpress.com/2017/08/07/eu-wil-60-miljoen-migranten-naar-europa-halen/
En nee. , Rockefeller, maar ook de van Oranjes of de Windsors …. en…., de Illuminatiebazen in de Europese landen zeggen het uiteraard niet zelf, dat laten ze aan hun dikbetaalde landverraders over. In Syrië vechten ze immers ook niet zelf.

Ik denk dat hiermee de hoofdvraag, het Waarom, beantwoord is. Aan ieder te oordelen of je het met me eens bent of niet.

Een andere vraag is, willen de (al dan niet) vluchtelingen dit eigenlijk zelf wel? O, een vooruitzicht van een beter leven als je in armoede leeft doet je snel iets besluiten en zeker als je in een oorlogsgebied woont. Hoeveel Nederlanders zijn er niet naar het ‘beloofde land' Australië getrokken om een beter leven te krijgen? En Nederland was niet eens in oorlog. Maar als je de verhalen over heimwee leest en het meenemen van de Nederlandse cultuur en het opzetten van Nederlandse verenigingen, ga je daar toch aan twijfelen.
En ik kan in dit geval toch een beetje uit ervaring spreken. Niet over Australië maar Suriname.

Dat Suriname heel lang een Nederlandse kolonie is geweest, is natuurlijk een open deur intrappen, maar toch is het belangrijk om dit eerst te vermelden.

Een grote groep Surinamers is immers naar Nederland gekomen om een beter leven te krijgen. Centje bij centje legde de familie bij elkaar om een een zoon of dochter of een ander familielid naar Nederland te kunnen laten vertrekken. Uiteraard in de hoop dat ook zij naar het land van ‘Spek en Honig' zouden kunnen komen, want het leven in Suriname was onder het Nederlandse kolonialisme niet best.

Na de ‘officiele' onafhankelijkheid in 1975, wat uiteraard een farce was, want het land bleef onder Nederlands bestuur. de Surinamers moesten eerst immers aan hun vrijheid en zelfstandigheid ‘wennen' (kuch), bleef de situatie zorgelijk en besloten veel Surinamers naar Nederland te vertrekken. Dat was makkelijk, omdat tot 1975 de Surinamers een Nederlands paspoort hadden, ze waren dus Nederlander en de regeling van vrije vestiging gold nog voor een extra 5 jaar na 1975.

Ruim 300000 Surinamers vestigden zich in Nederland, dat is geschat (mijn schatting) zo'n 40% van de bevolking. Een enorm percentage dus.

Het Waarom moge duidelijk zijn (En dan heb ik het niet over de Redi Musu's, de landverraders die met de Nederlanders hadden geheuld en veiligheidshalve maar na 1975 Suriname uit vluchten.
Maar waren de Surinamers nou echt gelukkig in Nederland? Het moge duidelijk zijn, het antwoord is nee,. Ze probeerden zoveel mogelijk bij elkaar te wonen, ze hielden zo veel mogelijk vast aan hun eigen cultuur aan en stichtten Surinaamse verenigingen. Misschien waren de meeste Surinamer in Nederland niet echt ongelukkig, maar echt gelukkig waren ze zeker niet.

En dan te bedenken dat Surinaamse volk eigenlijk, om het heel oneerbiedig te zeggen, een door de Nederlandse kolonist, bij elkaar geraapte gemeenschap (zooitje wil ik niet zeggen, want dat klinkt te oneerbiedig) is met grote onderlinge culturele verschillen. Ondanks dat was het een Surinaamse gemeenschap.

En dat de Surinamers hier niet gelukkig waren en veel liever in Suriname zouden wonen, kwam pijnlijk aan het licht na de Surinaamse Revolutie onder leiding van Desi Bouterse (En nee, u zult van mij niet horen dat het foutloos is gegaan en dat er geen onschuldige slachtoffers zijn gevallen).

Ik weet niet hoeveel Surinamers er na 1980 weer terug zijn gegaan, maar ik denk dat dit een minderheid is. Velen hadden hier immers hun werk of , hun vriendenkring en hun eigen culturele verenigingen, tot aan hun eigen voetbalclubs aan toe.

Het is dan ook moeilijk om dat los te laten. Velen waren inmiddels ook in Nederland geboren en wisten alleen van horen zeggen hoe het in Suriname was.

Kortom, vele (in Nederland geboren) Surinamers kenden het land niet eens, of amper, en een ander deel vond de overstap een te groot risico, wat hun leven moest opnieuw opgebouwd worden, terwijl ze het in Nederland beter hadden dan ‘toen' in Suriname.

Desi Bouterse, ondnks alle beschuldiginen nog steeds door het parlement wettelijk gekozen Surinaamse president

In 1980 greep een groep sergeants, onder aanvoering van Desi Bouterse de regeringsmacht. Het gezag uit Nederland werd als het ware de deur gewezen. Suriname werd nu ook echt onafhankelijk. zeer tegen het zere been van Nederland, dat moge duidelijk zijn.

De Surinaamse gemeenschap in Nederland raakte opgewonden en overal werd gediscussieerd over hoe het nu verder moest. Moest de band met Nederland verbroken worden of juist niet. De eerste groepen Surinamers trokken terug naan hun geboorteland.

Een klein groepje linkse Nederlanders, waaronder ik, koos kant Bouterse. Het recht van echte zelfstandigheid moest verdedigd worden. Niet Nederland, maar de Surinamers zelf moesten beslissen over hun toekomst.
We zochten contact met Surinamers, richten het Vriendschapscomité Nederland-Suriname op en later. maar dat was na 9 December 1982 brachten we een krantje uit, dat ‘Suriname Voorwaarts' heette.

Dat krantje werd een maal gedrukt bij een Nederlandse dagbladpers. We kregen daar van die mensen alle hulp en medewerking. Maar toen we met de kopij kwamen voor het 2e exemplaar, kregen we te horen dat ze de krant niet meer mochten drukken. Opdracht van hogerhand. AIVD uiteraard. Leve de vrijheid, Leve de persvrijheid. Leve de vrijheid van meningsuiting (kuch).

Eenmalig werd het krantje nog in Suriname gedrukt, maar dat was te omslachtig en betekende het einde van ‘Suriname Voorwaarts'.

Ik heb het dus zelf ervaren en niemand kan mij wijsmaken dat de stroom immigranten hier komen omdat liever in Nederland wonen dan in hun geboorteland.

Een goed bewijs dat deze mensen zich nog steeds meer verbonden voelen met hun vaderland dan met Nederland, zijn de in ons land aanwezige Turken. Openlijk kiezen ze partij voor , zelfs als de president de schoft Erdogan is. Maar misschien wel juist daarom, omdat deze vreselijke man constant bezig is om het vuurtje op te stoken.

Ook hier zou eens de vraag ‘Waarom' beantwoord moeten worden. Wie en wat zit er achter Erdogan en zijn politiek.

Op 25 februari 1985 werd ik, een paar andere Nederlanders en een groepje Surinamers uitgenodigd om de viering 5 jaar Revolutie bij te wonen. Ik heb toen met eigen ogen geconstateerd hoe populair Desi Bouterse en de Revolutie is onder de bevolking van Suriname. En dit ondanks de beruchte ‘Decembermoorden'. (De verhalen die hier verteld worden over deze moorden zijn grof gelogen, maar dat zal u niet verbazen. Ons werd, met bewijzen getoond wat er werkelijk aan de hand was en hoe de moorden in zijn werk zijn gegaan)
Nooit zal ik het enthousiasme vergeten dat de Surinamers toonden toen het land Suriname, hun geboortegrond, vanuit het vliegtuig in zicht kwam. Het liefst wilden wel uit het vliegtuig springen om er zo snel mogelijk hun voeten op te kunnen zetten..

Nee, de ‘vluchtelingen' uit Afrika en het Midden Oosten zijn hier niet op vrijwillige basis, vergeet dat maar.

Bron

Lees verder bij de Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rechter die vervolging Joris Demmink instelde sterft mysterieuze dood

Huidige gaswinning verlaagt kans op ernstige aardbevingen niet