in ,

Statistieken Covid-scam-vaccin: ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’

52e9d3474f5ba414f1dc8460962a3f7f1d37d8f8525771497d297cd1944b 640 corona vaccin

Uit een grootschalige peiling van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS) onder medische professionals komt naar voren dat meer dan 60% weigert zich tegen Covid-19 te laten vaccineren, omdat ze dat a) onnodig vinden, en b) ervan overtuigd zijn dat deze als vaccins verpakte experimentele gentherapie injecties meer kwaad dan goed doen.

Het onderzoek toont aan dat de officiële verklaring dat 96% van het medische personeel inmiddels is gevaccineerd, van geen kant klopt.

In Portugal heeft een rechter bevestigd dat het echte aantal Covid-19 doden niet ruim 17000 (vergelijkbaar met Nederland), maar slechts 152 bedraagt. Dat betekent dat meer dan 99% in werkelijkheid ergens anders aan is gestorven.

Zorgen over enorm aantal ernstige bijwerkingen

54% van de ruim 700 medici die reageerden gaf aan zich er volledig van bewust van te zijn dat de Covid-19 injecties buitengewoon vaak heftige bijwerkingen en tegen ernstige tegenreacties zoals verlammingen, bloedpropjes, miskramen, amputaties, menstruele problemen, blindheid, toevallen en hartproblemen veroorzaken.

Tevens wordt gewezen op het feit dat er effectieve behandelingen van Covid bestaan, zoals Ivermectine en het hydroxychloroquine-zink protocol. Ondanks grote successen hiermee in andere landen mogen die in het Westen niet of amper worden voorgeschreven.

Juist gevaccineerden lopen extra gevaar

In Nederland kunnen artsen zelfs een boete van € 150.000 krijgen als ze Ivermectine voorschrijven. Er mag en moet hier maar één ‘oplossing’ zijn (die geen oplossing is, maar de echte kwaal lijkt te zijn): het ‘vaccin’.

De Amerikaanse medici erkennen ook grotendeels het risico dat juist gevaccineerden lopen om ernstig ziek te worden door mutaties. De Covid-19 injecties maken dat juist extra gevaarlijk, omdat er daardoor een Antibody Dependent Enchancement reactie kan ontstaan.

Ongevaccineerden lopen dat risico vele malen minder. (1) Het sterfterisico van varianten zoals ‘delta’ is voor gevaccineerden zelfs 6 keer hoger dan voor ongevaccineerden.

Mutaties verspreiden zich NIET dankzij ongevaccineerden. Dat valse en gevaarlijke beeld wordt weliswaar in de media geschetst, maar is een regelrechte leugen, bedoeld om ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
31328648792 b5298617b1 sheeple

Persco: Journalist stelt Hugo de Jonge simpele vraag, Rutte grijpt hard in bij gestuntel van Liego de Jonge

CU4Ees29rwDmMdJMLKpNZWps 640x360

Longread: ‘SARS-CoV-2, feitelijk een grafeenoxidevergiftiging?’