in ,

Statistieken Covid-scam-vaccin: ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’

Uit een grootschalige peiling van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS) onder medische professionals komt naar voren dat meer dan 60% weigert zich tegen Covid-19 te laten vaccineren, omdat ze dat a) onnodig vinden, en b) ervan overtuigd zijn dat deze als verpakte experimentele gentherapie meer kwaad dan goed doen.

Het onderzoek toont aan dat de officiële verklaring dat 96% van het medische personeel inmiddels is gevaccineerd, van geen kant klopt.

In Portugal heeft een rechter bevestigd dat het echte aantal Covid-19 doden niet ruim 17000 (vergelijkbaar met Nederland), maar slechts 152 bedraagt. Dat betekent dat meer dan 99% in werkelijkheid ergens anders aan is gestorven.

Zorgen over enorm aantal ernstige bijwerkingen

54% van de ruim 700 medici die reageerden gaf aan zich er volledig van bewust van te zijn dat de Covid-19 injecties buitengewoon vaak heftige bijwerkingen en tegen ernstige tegenreacties zoals verlammingen, bloedpropjes, miskramen, amputaties, menstruele problemen, blindheid, toevallen en hartproblemen veroorzaken.

Tevens wordt gewezen op het feit dat er effectieve behandelingen van Covid bestaan, zoals Ivermectine en het hydroxychloroquine-zink protocol. Ondanks grote successen hiermee in andere landen mogen die in het Westen niet of amper worden voorgeschreven.

Juist gevaccineerden lopen extra gevaar

In Nederland kunnen artsen zelfs een boete van € 150.000 krijgen als ze Ivermectine voorschrijven. Er mag en moet hier maar één ‘oplossing’ zijn (die geen oplossing is, maar de echte kwaal lijkt te zijn): het ‘’.

De Amerikaanse medici erkennen ook grotendeels het risico dat juist gevaccineerden lopen om ernstig ziek te worden door mutaties. De Covid-19 injecties maken dat juist extra gevaarlijk, omdat er daardoor een Antibody Dependent Enchancement reactie kan ontstaan.

Ongevaccineerden lopen dat risico vele malen minder. (1) Het sterfterisico van varianten zoals ‘delta’ is voor gevaccineerden zelfs 6 keer hoger dan voor ongevaccineerden.

Mutaties verspreiden zich NIET dankzij ongevaccineerden. Dat valse en gevaarlijke beeld wordt weliswaar in de media geschetst, maar is een regelrechte leugen, bedoeld om ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mikael Marinov
21 dagen geleden

Deze lui onmiddelijke vastzetten en in volkstribunaal berechten: 

Mark Rutte
 Hugo deJonge
 Sigrid Kaag
 Lilianne Ploumen
 Wopke Hoekstra
 Ferdinand Grapperhaus
 Mabel van Oranje
 Lex van Oranje
 Maxima van Oranje
 Sijbesma (via big farma)

het is al zeer ver over 12.

A. F. M. de Ribeaucourt
Antwoord aan  Mikael Marinov
21 dagen geleden

Vergeet Mikael de mainstreammedia: Marcel Gelauff, Wilmer Heck, Hubert Smeets (raam op Rusland) en Bert Koenders die voor de lastercampagne naar Putin 300.000 euri belastinggelg uittrok. Uitleveren deze lui naar Rusland!

Justus van Moordik
18 dagen geleden

Wat is minder genocide een paar miljard met vaccins doden of
de bilderberg-wef-sekte een aantal kogels door de kop jagen?
Een filosofische vraag.

Persco: Journalist stelt Hugo de Jonge simpele vraag, Rutte grijpt hard in bij gestuntel van Liego de Jonge

Longread: ‘SARS-CoV-2, feitelijk een grafeenoxidevergiftiging?’