Stop de bomenkap en de uitrol van het 5G-netwerk, dat DNA-schade veroorzaakt

screenshot 12

Er zijn bosbranden, er worden bossen omgehakt om te voldoen aan de vraag naar biomassa, er worden bomen omgekapt ter voorbereiding van 5G en dat terwijl wij als mensen de bomen zo hard nodig hebben. Het is mijns inziens bijna misdadig wat er gebeurt. Een regelrechte aanval op de natuur en de mens.

Het frappante is natuurlijk wel dat door het kappen van bomen het CO²-sprookje geloofwaardiger wordt…

Een Zwitsers onderzoeksteam komt na een analyse van tienduizenden satellietbeelden tot de conclusie dat de hoeveelheid broeikasgassen terug te brengen is naar vooroorlogs niveau.

Op dit moment is er zo’n 5,5 miljard hectare bos op aarde, een gebied tweemaal zo groot als Europa. Maar daarnaast staat er een slordige 1,7 tot 1,8 miljard hectare “leeg”, gebieden die niet in gebruik zijn voor landbouw of steden, waar nauwelijks menselijke activiteit is en waar bossen prima zouden kunnen groeien.

Volgens onderstaand artikel; alles bij elkaar is zo’n bomenoffensief genoeg om maar liefst 205 miljard ton koolstof in op te slaan, blijkt uit de rekensommen – bomen zetten immers CO² om in materie en zuurstof. De Zwitsers zien ook kans voor herbebossing in Nederland, vooral in de Achterhoek en in de Belgisch-Nederlandse grensstreek.

Ik hoop dat de dames en heren politici, nationaal en internationaal, zich hier eens druk over gingen maken in plaats van destructieve plannen te bedenken voor mens, dier en natuur.
www.volkskrant.nl

De politie in Göttingen heeft 900 mensen geëvacueerd uit de ICE-trein en heeft een 55-jarige man gearresteerd. De trein was op weg van München naar Hamburg en ook het station werd uit voorzorg ontruimd.
www.rtl.de

Omdat de media tegenwoordig geen neutraal nieuws, maar politiek correct nieuws brengen, hoort u niets over de moedige Fransen die elk weekend weer met zijn allen de straat opgaan om hun rechten op te eisen en te protesteren tegen Macron en zijn globalistische dictatoriale beleid. Een beleid dat de nationale bevolking, net zoals hier in Nederland gebeurt, op de laatste plaats zet.

Voor de 40ste zaterdag op rij gingen de Fransen de straat weer op, ondanks het geweld dat de politie in opdracht van de politiek gebruikt… 23 demonstranten hebben het gebruik van een oog verloren, vijf hebben een hand verloren en één is een testikel kwijtgeraakt.

Antoine Boudinet verloor zijn rechterhand toen een GLI-F4-granaat, die 25 gram TNT bevat en handamputaties, hematomen en de vorming van necrotisch weefsel onder demonstranten heeft veroorzaakt, op 8 december naast hem landde. Jerome Rodrigues verloor zijn rechteroog door een LBD-40-kogel en Macron, zo laat onderstaand artikel ook weten, houdt zich strikt aan het wereldwijde migratiepact van de VN dat als doel heeft om de Europese bevolking te vervangen.

Het bindende Pact van Marrakesh is niet getekend door de Verenigde Staten, Hongarije, Oostenrijk, Italië, Polen, Slowakije, Chili en Australië, landen waar gezond verstand nog de overhand heeft.
https://cnmnewz.com

Waar u ook niets over hoort; de brute gebruiken en middeleeuwse gewoontes die bepaalde geïmporteerde bevolkingsgroepen hebben en die we ook in ons land zien bij veel vrouwen die uit die cultuur komen… Het aantal slachtoffers van genitale verminking van vrouwen in de Engelse districten Lancaster en Morecambe neemt toe.

Gezondheidsmedewerkers zouden, net zoals ze makkelijk vragen stellen over HIV en dergelijke, ook routinematig vragen moeten stellen aan vrouwen over de besnijdenissen waarbij vrouwelijke geslachtsdelen worden verwijderd, gesneden of verwond om niet medische redenen. De reden is mijns inziens een culturele, namelijk dat in bepaalde culturen vrouwen niet mogen genieten van seks.
www.lancasterguardian.co.uk

En net zoals de gevaren van de islam worden verzwegen, behalve dan door de PVV, worden ook de gevaren van 5G verzwegen.

Duizenden wetenschappers (63.000 uit meer dan 168 landen) geven aan dat 5G een bedreiging is voor de gehele gezondheid van de mens. De voornaamste conclusies uit het Biolnitiative 2012 Rapport (inclusief updates van 2014/2017), zijn dat de straling o.a. het volgende kan veroorzaken:

DNA-schade, verlies van DNA-herstelcapaciteit in menselijke stamcellen, reductie van vrije radicalen, met name melatonine, giftig voor het zenuwstelsel van mens en dier, Alzheimer, kankerverwekkend bij mensen, ernstige gevolgen voor de morfologie en functie van sperma van mens en dier, effect op het gedrag van nakomelingen en effecten op de hersen- en schedelbot-ontwikkeling bij de nakomelingen van dieren die tijdens de zwangerschap worden blootgesteld aan de straling van mobiele telefoons.
www.dlmplus.nl

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

Ter vervanging van bomen: ijzeren palen met ‘Biosolar Leaf’ bladeren

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e sigaret 1566070319

Mysterieuze longziekte in verband gebracht met E-sigaret

brexit 1559288009

No deal Brexit: blijven de Britten hongerig, ziek en zonder zich te kunnen verplaatsen achter?