in ,

Ter informatie: Britse lockdown duurt nog zeker 7 weken, nog 5 maanden tot normaliteit

lockdown tyranny aier

Ondanks het vaccinatiesucces en de sterk dalende coronacijfers zal het nog zeker zeven weken gaan duren eer de Britten naar de kapper kunnen of een pint kunnen bestellen in een kroeg.

Dat blijkt uit de coronastrategie die Boris Johnson later vandaag bekend gaat maken in het Lagerhuis. Met babystapjes wil de Britse premier zijn landgenoten uit de stringente lockdown halen.

Hij is als de dood voor de beschuldiging wederom om net als vorig jaar te hard van stapel te lopen. Tevens is Johnson bang voor nieuwe varianten.

Dat laatste heeft de hoon gewekt van zijn partijgenoten.

‘Beperkingen in stand houden omdat in de toekomst een nieuwe variant kan opduiken is een recept voor het nooit openen van de samenleving,’ beweerde Mark Harper, leider van een groep kamerleden die wil dat de lockdown zo snel mogelijk ten einde komt.

Ze wijzen erop dat inmiddels een derde van alle volwassen Britten is gevaccineerd, onder wie alle ouderen en kwetsbare burgers. Tevens neemt het aantal besmettingen razendsnel af.

Desondanks zal het nog vijf maanden duren eer er een soort van normaliteit terugkeert op …

Lees verder bij de bron: De Volkskrant

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU censuur document

Censuur draait vreselijk door: Youtube blokkeert schaker om woorden ’zwart’ en ’wit’

1756 552 716064499 lege portemonnee enkele geldstukken in de hand 610x410

U betaald! Rutte hint nadrukkelijk op schuldsanering voor ondernemers