in , , , ,

Migranten krijgen soort van creditcard van de VN, EU en Soros voor de barre tocht naar Europa

creditcard

Een hoax of nepnieuws zal dit niet zijn, het is gewoon heel simpel meneer George Soros ziet gewoon een verdienmodel in de migranten.

De Verenigde Naties en de Europese Unie doen geen enkele moeite meer om te verbergen dat zij de demografische structuur van Europa wil ondermijnen, getuige het feit dat ze migranten uitrust met creditcards. Het krediet kan door migranten worden gebruikt om te reizen naar Europa.

In samenwerking met Mastercard, de Europese Unie en VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR worden migranten van creditcards voorzien, aldus bronnen. Het bizarre is dat identiteitspapieren niet hoeven te worden getoond alvorens een creditcard wordt verstrekt.

DqrqvMaWwAcLFzV

Dit betekent dus dat mensen een carte blanche krijgen om naar Europa te reizen. Deze praktijken van de Europese Unie en de UNHCR zijn ontoelaatbaar! Ze ondermijnen de territoriale integriteit van soevereine staten en dragen bij aan mensensmokkel, onvrede, polarisatie van het maatschappelijk debat, duizenden doden bij oversteek van de Middellandse Zee en aanslagen en verkrachtingen.

De organisaties spreken van  mensenrechten, maar ze zorgen juist voor meer ellende door hun naïeve handelswijze.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Volgens de site geven UNHCR en de EU in samenwerking met MasterCard en Soros royaal prepaid-betaalkaarten uit aan de migranten.

De kaarten zijn uitgerust met zowel EU- als UNHCR-logo’s. Er zijn geen identiteitsbewijzen vereist om de kaarten te verkrijgen of te gebruiken – in plaats van de naam van de kaarthouder, “UNHCR” en er staat een nummer op de kaart.

Volgens Nova24 is de informatie afkomstig van een bron bij de Kroatische politie, die stelt dat de migranten goed uitgerust zijn met nieuw aangeschafte laarzen van hoge kwaliteit, wandelkleding, smartphones en zelfs wapens.

Tijdens de tussenstop in de Oost-Europese landen nemen ze geld op van geldautomaten om hun voorraden op te slaan.

MasterCard kondigde in 2016 aan dat zij prepaid-betaalpassen hebben uitgegeven om “vluchtelingen mobiliteit, flexibiliteit en waardigheid te geven”.

Vorig jaar kondigde MasterCard in een persbericht ook een samenwerking aan met George Soros met als doel “de economische en sociale ontwikkeling van kwetsbare groepen in de wereld, met name vluchtelingen en migranten, te katalyseren en te versnellen“.

Het persbericht verklaarde verder dat George Soros tot $ 500 miljoen had gereserveerd voor particuliere investeringen die de capaciteit zullen vergroten om de uitdagingen aan te gaan waarmee migranten, inclusief vluchtelingen, en hun gastgemeenschappen over de hele wereld worden geconfronteerd.

Voor de hoax en nepnieuws roepers, het bestaat al langer! Neem Griekenland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
oorlog 1541190281

‘Waarom het oorlog gaat worden’

gender 1541249702

EU schrapt het woord ‘man’ uit de boeken om genderneutraler te worden