in , , , ,

Migranten krijgen soort van creditcard van de VN, EU en Soros voor de barre tocht naar Europa

Een hoax of nepnieuws zal dit niet zijn, het is gewoon heel simpel meneer George Soros ziet gewoon een verdienmodel in de migranten.

De Verenigde Naties en de Europese Unie doen geen enkele moeite meer om te verbergen dat zij de demografische structuur van Europa wil ondermijnen, getuige het feit dat ze migranten uitrust met creditcards. Het krediet kan door migranten worden gebruikt om te reizen naar Europa.

In samenwerking met Mastercard, de Europese Unie en VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR worden migranten van creditcards voorzien, aldus bronnen. Het bizarre is dat identiteitspapieren niet hoeven te worden getoond alvorens een creditcard wordt verstrekt.

Dit betekent dus dat mensen een carte blanche krijgen om naar Europa te reizen. Deze praktijken van de Europese Unie en de UNHCR zijn ontoelaatbaar! Ze ondermijnen de territoriale integriteit van soevereine staten en dragen bij aan mensensmokkel, onvrede, polarisatie van het maatschappelijk debat, duizenden doden bij oversteek van de Middellandse Zee en aanslagen en verkrachtingen.

De organisaties spreken van  mensenrechten, maar ze zorgen juist voor meer ellende door hun naïeve handelswijze.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Volgens de site geven UNHCR en de EU in samenwerking met MasterCard en Soros royaal prepaid-betaalkaarten uit aan de migranten.

De kaarten zijn uitgerust met zowel EU- als UNHCR-logo’s. Er zijn geen identiteitsbewijzen vereist om de kaarten te verkrijgen of te gebruiken – in plaats van de naam van de kaarthouder, “UNHCR” en er staat een nummer op de kaart.

Volgens Nova24 is de informatie afkomstig van een bron bij de Kroatische politie, die stelt dat de migranten goed uitgerust zijn met nieuw aangeschafte laarzen van hoge kwaliteit, wandelkleding, smartphones en zelfs wapens.

Tijdens de tussenstop in de Oost-Europese landen nemen ze geld op van geldautomaten om hun voorraden op te slaan.

MasterCard kondigde in 2016 aan dat zij prepaid-betaalpassen hebben uitgegeven om “vluchtelingen mobiliteit, flexibiliteit en waardigheid te geven”.

Vorig jaar kondigde MasterCard in een persbericht ook een samenwerking aan met George Soros met als doel “de economische en sociale ontwikkeling van kwetsbare groepen in de wereld, met name vluchtelingen en migranten, te katalyseren en te versnellen“.

Het persbericht verklaarde verder dat George Soros tot $ 500 miljoen had gereserveerd voor particuliere investeringen die de capaciteit zullen vergroten om de uitdagingen aan te gaan waarmee migranten, inclusief vluchtelingen, en hun gastgemeenschappen over de hele wereld worden geconfronteerd.

Voor de hoax en nepnieuws roepers, het bestaat al langer! Neem Griekenland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jos
Gast
2 jaren geleden

Soros betaald het leeuwendeel van de overtocht. Dat bedraagt ongeveer E 3500,= p.p

Jan Witheet
Gast
2 jaren geleden

Ik heb de EU vragen gesteld per email over deze vreemde praktijken. De overtocht wordt dan misschien door Soros betaald … maar de uitkeringen (want veel meer zit er echt niet in) voor de komende 50 jaar worden door de burgers van de landen betaald …. En die zijn zeker niet gevraagd wat zij er van vinden.
Het valt te hopen dat de EU landen deze financiele giga problemen overleven.

Feit is dat de elite (Khazarische maffia, Zionisten) oorlogen voerden in het Midden Oosten voor eigen profijt. Om vervolgens de burgers in de EU op te zadelen met zgn vluchtelingen is schandalig ! In ieder geval moeten alle rekeningen direct naar de partijen die de oorlogen in het Midden Oosten op hun geweten hebben (en nee, dat zijn niet regeringen maar partijen achter de regeringen). En verder moeten de vluchtelingen zo snel mogelijk terug naar hun eigen land om verdere teleurstelling en problemen voor alle partijen te voorkomen.
En Soros mag direct opgepakt en berecht met een passende straf …..

De ervaringen met mensen uit het Midden Oosten en Afrika zijn bijzonder slecht …. En daar zeg ik niets dat niet al jaren bekend is.
Ik raad iedereen de EU aan te schrijven en verwijs naar dit artikel. Zoek op internet naar EU.

Clara
Gast
2 jaren geleden

@Jan Witheet, mooi en snel initiatief; ‘t zou leuk geweest zijn als je het door jou gevonden adres had bijgeschreven. Nodigt meer uit tot volgen.

Daniel L.
Gast
1 jaar geleden

Is dit helemaal waar??

‘Waarom het oorlog gaat worden’

EU schrapt het woord ‘man’ uit de boeken om genderneutraler te worden