in

Texas ging een maand geleden weer open: aantal coronagevallen blijft maar dalen

Monkey Minion Funny Animals  - flutie8211 / Pixabay
flutie8211 / Pixabay

Gouverneur van Texas Greg Abbott besloot vorige maand om zijn staat weer voor 100 procent open te gooien. Mondkapjes zijn er niet langer verplicht en ook alle bedrijven hebben hun deuren weer geopend.

“Mensen en bedrijven hebben de staat niet meer nodig om te bepalen hoe ze zich moeten gedragen,” zei Abbott.

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, en allerlei ‘gezondheidsdeskundigen’ waarschuwden dat het besluit ‘verwoestende gevolgen’ zou hebben. Er zouden duizenden onnodige doden te betreuren zijn. Uit de cijfers blijkt echter dat de aantallen alleen maar dalen.

texas

Beeld: Aantal dagelijkse gevallen in Texas (Worldometer)

Het aantal dagelijkse ‘besmettingen’ komt in de staat al weken nauwelijks boven de 3000 uit, op een bevolking van 29 miljoen mensen. Begin februari werden er nog ongeveer 18.000 ‘besmettingen’ gemeld.

Fauci kreeg er dinsdagochtend vragen over tijdens een interview met MSNBC. “Als je naar Texas gaat, lijkt het alsof het 2019 is. Restaurants zijn vol. Stadions zijn vol.”

De belangrijkste infectieziekte-expert van de had daar eigenlijk geen goede verklaring voor. Hij suggereerde dat de volgende golf zich mogelijk nog niet heeft gemanifesteerd vanwege een ‘vertraging’.

Stap verder

Hij speculeerde ook dat ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Britse wetenschappers: “derde golf wordt gedomineerd door degenen die twee doses van het vaccin hebben gekregen”

Social credit via achterdeur: China heeft WHO gevraagd om wereldwijd vaccinpaspoort systeem te beheren