in ,

10 ‘complotten’ die in 2017 zijn uitgekomen

nationalchemtrailday e1462438278122

Uiteindelijk overwint de waarheid altijd.

Dit jaar zijn 10 ‘complotten’ uitgekomen en hebben samenzweringstheoretici op een aantal punten gelijk gekregen. We zetten ze op een rij:

Seksueel misbruik door de elite

Eenieder die tot voor kort claimde dat de elite zich schuldig maakt aan seksueel misbruik werd belachelijk gemaakt door de mainstream media.

En ineens was daar Harvey Weinstein, de Hollywood-baas die van zijn voetstuk viel. Het schandaal maakte veel los. Slachtoffers begonnen terug te vechten en daders werden ontmaskerd.

Weersbeïnvloeding

In november hield een commissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden de eerste hoorzitting over iets wat altijd werd gezien als een ‘complottheorie’.

Tijdens de hoorzitting werden experimenten besproken om het weer te beïnvloeden. Vanaf nu zijn mensen die ontkennen dat de overheid betrokken is bij geo-engineering de complottheoretici.

Giftige stoffen

De Poison Papers onthulden dit jaar dat de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA en chemiereuzen onder één hoedje spelen.

De EPA verzekerde bedrijven als Dow, Monsanto en DuPont er tijdens geheime bijeenkomsten van dat zij hun giftige rommel konden blijven verkopen aan nietsvermoedende consumenten.

Mediagigant

Mediagigant Sally Quinn heeft dingen gezegd waardoor ze normaal gesproken zou worden weggezet als complotgekkie.

Maar haar geliefde krant de Washington Post prees haar alleen maar. In een recente publicatie onthulde Quinn dat ze in haar leven tenminste drie mensen heeft gedood.

Ze claimde dat ze niemand ooit fysiek iets heeft aangedaan en dat ze sterk gelooft in het occulte en mensen die zich tegen haar keerden heeft vervloekt.

Haar man Ben Bradlee, van 1968 tot 1991 hoofdredacteur van de Washington Post, overleed in 2014 en was goede vrienden met president John F. Kennedy.

VS steunt terroristen in Syrië

In november publiceerde de BBC een stuk waarin werd bevestigd dat de VS en de door de VS gesteunde Syrische Democratische Strijdkrachten duizenden IS-strijders hebben gesteund.

De Amerikaanse coalitie bleek geheime deals te hebben gesloten met honderden IS-terroristen zodat ze de stad Raqqa konden ontvluchten.

Federal Reserve

De Amerikaanse autoriteiten krijgen geregeld inzage in geheime accounts binnen de Fed om de activa van de centrale banken van Rusland, China, Irak, Turkije, Jemen, Libië en andere landen te analyseren.

De Amerikaanse centrale bank fungeert daarmee eigenlijk als een soort verlengstuk van het inlichtingenapparaat.

Staatsgreep in Iran

Uit vrijgegeven documenten is gebleken dat de CIA de staatsgreep in Iran in 1953 heeft gepland en uitgevoerd.

CIA-directeur Allen Dulles schreef op 1 maart 1953 in een memo aan president Eisenhower dat Mossadeq uit de weg was geruimd om banden met Iran te herstellen en de onderhandelingen over olie te hervatten.

Kinderbloed

Vroeger schreven alleen complotwebsites over elites die kinderbloed gebruikten om jong te blijven. Miljardairs geven het nu gewoon openlijk toe.

Vanity Fair meldde dat Ambrosia, dat bloed koopt van bloedbanken, nu zo’n 100 betalende klanten heeft, waaronder Bilderberger en PayPal-medeoprichter Peter Thiel.

Drugshandel

A&E Networks

 onthulde in een vierdelige documentaireserie op History Channel de rol van de Amerikaanse overheid bij drugssmokkel.

De serie laat zien hoe de CIA samenwerkt met de maffia en buitenlandse drugshandelaars. In ruil voor steun tegen vijanden mochten de groepen hun drugshandel in de VS uitbreiden.

Vitamine C bestrijdt kanker

Nog iets wat jarenlang werd afgedaan als een complot, larie en pseudowetenschap. Toch hebben wetenschappers van de Universiteit van Iowa aangetoond dat vitamine C het gehalte aan waterstofperoxide in kankercellen doet toenemen, waardoor ze afsterven terwijl normale cellen onaangetast blijven.

De onderzoekers concludeerden dat vitamine C mogelijk dodelijk is voor sommige kankers.

We zijn erg benieuwd wat 2018 voor ons in petto heeft.

Lees ook eens verder bij de bron: ninefornews.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
paradijsje

Belasting paradijzen: EU serveert een lachertje

2017 12 25 14 34 01.getty moslimas20selfie20bij20kerststal

Chrislam: Zo wordt ook kerst in Europa geïslamiseerd