in

U bent gewaarschuwd: ‘Gevaccineerde 70-plussers sterven waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar’

yellow and black tissue roll

Het hele coronaverhaal is een leugen, zegt immunoloog en moleculair bioloog Dolores Cahill. Men beweert dat het dodelijk is, dat er geen behandeling is, dat we afstand moeten houden en mondkapjes moeten dragen en dat het mRNA- tegen veilig en effectief is.

Dat is het niet, aldus Cahill, die verbonden is aan de World Freedom Alliance. De veroorzaken volgens haar veel schade en zullen de komende jaren alleen maar meer schade toebrengen.

“Mensen ouder dan 70 die één van deze mRNA- nemen, zullen waarschijnlijk binnen twee tot drie jaar sterven,” zegt professor Cahill in onderstaand filmpje.

“Als je dertiger bent en je neemt het mRNA-vaccin zul je binnen vijf tot 10 jaar sterven. Waarschijnlijk zul je daarnaast last krijgen van allergieën, neurocognitieve stoornissen en ontstekingen, en onvruchtbaar worden.”

Tientallen jaren

De immunoloog waarschuwt al maanden voor de risico's van coronavaccins. Eerder zei ze dat men al tientallen jaren probeert om een vaccin tegen RNA-virussen zoals het coronavirus te ontwikkelen, maar dat zo'n vaccin nog nooit is goedgekeurd.

Voordat de mRNA-vaccins op grote schaal werden uitgerold, zei de professor te verwachten dat …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ondanks corona slopen we de zorg verder: Ziekenhuis Zutphen dreigt uitgekleed te worden

Vernietigende IMF-prognoses voor 2021 en 2022: Duitsland gaat economisch op de fles