in

Uitbraak mysterieus virus EV-D68 onder gevaccineerde kinderen

via http://www.ketv.com/image/view/-/27933182/highRes/2/-/maxh/480/maxw/640/-/14864gvz/-/Enterovirus-D68--EV-D68-jpg.jpg

Een plotselinge explosie van het het mysterieuze virus EV-D68 is heeft ervoor gezorgd dat honderden kinderen met spoed in  ziekenhuizen in Missouri, Colorado, Kansas, Utah en acht andere staten moesten worden opgenomen. “In Kansas City werden ongeveer 475 kinderen behandeld in het “Children’s Mercy Hospital”, waarvan er tenminste 60 op intensive care terechtkwamen”, meldde CNN.

Verontrustend

CNN gaat verder met te melden: “Het is heel verontrustend dat ernstig zieke kinderen in zo’n grote omvang intensive care nodig hebben. Dr Mary Anne Jackson, ziekenhuisdirecteur voor infectieziekten zei: “Ik praktiseer al 30 jaar kindergeneeskunde, maar zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt”.

CNN houdt gegevens achter

Wat CNN echter niet meldt is dat deze uitbraak zich alléén voordoet onder gevaccineerde kinderen.

Maakten andere kinderen gevoeliger voor EV-D68 infecties? Kinderen die zijn gevaccineerd met BMR-vaccins, griepvaccins, polio vaccins en vele anderen zijn dezelfde kinderen die nu worden getroffen door EV-D68. Hoe weten we dit? Omdat de krankzinnige pro-vaccin media consequent reageert op virale uitbraken, namelijk;

  • Media vaccinatiepropaganda regel 1 Als er ooit een uitbraak voorkomt bij gevaccineerde kinderen dan zullen gepubliceerde verhalen ouders bewegen om hun kinderen niet meer te laten vaccineren, terwijl het bevorderen van vaccins als de enige oplossing wordt gezien.
  • Media vaccinatiepropaganda regel 2 Als er zich een ongelegen feit over vaccins voordoet waarvan de media niet wil dat het publiek dit weet, zal zij dit feit in al haar verhalen voor het publiek verborgen houden.

Dat deze propagandaregels gehanteerd worden is overduidelijk bewezen door de totale “media blackout”toen top wetenschapper van het (Centers for Disease Controls),dr William Thompson toegaf dat er wetenschappelijke fraude is gepleegd met het rapport over het BMR-vaccin. In dat rapport zijn opzettelijk de risico’s weggelaten dat het BMR-vaccin autisme kan veroorzaken.

via Gewoon-Nieuws.nl.

foto via ketv.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aardse natuur veranderingen worden steeds heftiger, aflevering Augustus 2014

Op aarde neemt de armoede toe, maar Kabinet geeft extra miljoenen uit voor ruimtevaartindustrie